Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlciA867

Wszystko o PiErsiAch....

Polecane posty

Gość OlciA867

hej :) Zauważyłam już od jakiegoś dłuższego czasu, że piersi wogole mi nie rosna. Mam ponad 18 lat wiem, że piersi rosną do 21 - 22 roku zycia, ale co z tego mi stanęły tak jakbyw miejscu i to nie od roku ale juz od dluzszego naprawde dłuższego czasu. Mam mały rozmar A 75 a to nie jest wymarzony rozmiar. Zresztą same wiecie... chyba... :) Po za tym moje piersi mają urodę mastopatyczną dlatego nie wiem czy stosować jakieś masaże i wogóle czy mogę jakieś tabletki brać. 1,5 roku temu miałam na piesi podobne do guzka... ale to może się zdażać... ponieważ mam właśnie te piersi mastopatyczne i to są piersi takie bardziej nie wiem gruczołowe?! Brałam tabletki przez trzy miesiące tak jak lekarz mi kazał... i zniknęło... a teraz jak zażywam od jakiegoś miesiąca tabletki antykoncepcyjne Novynette to znowu sie to pojawiło ale to już nie na jednej piersi ale na dwóch. Byłam u lekarza i powiedział mi żebym się tym nie przejmowala poniewaz mam wlasnie te piersi mastopatyczne. Piszę tu dlatego, żeby ktoś mi coś poradził, żeby moje piersi choć trochę urosły :) mam nadzieję że w tym temacie bedzię dużo konkretnych odpowiedzi na mój mały problem... z góry thx :) pozdrawiam

Wiem jedno, że piersi zmieniają się przez całe życie. Sam fakt że moja mama jak była młoda to miała małe piersi (takie jak ja czyli B75) a terz ma duze C lub małe D zależy od firmy staników. Na rozmiar piersi wpływa nasza waga. Zazwyczaj szczupłe koiety mają je małe. Zmiany hormonalne. Mojej mamie zaczęły sie zmieniać po urodzeniu mojego starszego brata. Więc wychodzi na to ze nie ma sie co martwić, one nie staną w miejscu.