Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieuświadomiony

Jak przekonać.... Pytanie dla pań...

Polecane posty

Gość Nieuświadomiony

Jeśli są tu jakies panie które próbowały miłości w pupcię... Jak zostałyście przekonane aby tego spróbować? Zastanawiam się jak namówic swoją panią aby spróbwować analnie....

My rozmawialiśmy i nie musiał mnie przekonywać... Ja uważam, że jak nie będzie Ci chciała dać to znaczy, że nie ma do Ciebie zaufania i nie chce zrobić Ci tej przyjemności. Być moze też nie jesteś delikatny!

Gość ojojojojojojoj
jezeli nazywasz to przekonywaniem to tego nie rób. bo jak rozumiem to raczej sie nie zgodziła, niezbyt reflektuje na ten pomysł...i teraz przyszła faza na przekonywanie...jezeli tego nie chce to nie namawiaj bo ją mozesz skrzywdzic.a zresztą nie wiem, pogadaj z nią.

Gość Zostałam zaatakowana
bez ostrzeżenia w moją pupcie i to nie był najlepszy argument. Nie radzę robić takich numerów.

Zostałam zaatakowana---> serio??? natarcie sie udało??:):P

Gość Zostałam zaatakowana
Nie. To było bolesne przeżycie dla obu stron :D

Gość ojojojojojojoj
mi kiedys facet wepchnął na chama a jak to zrobił to sie ruszyc nie mogłam, zaprotestowac, nic nie mogłam tak mnie ból sparaliżował. dlatego jak słysze ze facet prubuje NAMÓWIC dziewczynę to mnie trzęsie.jak bedzie chciała to sama zaproponuje.czy wy faceci naprawde nie przezyjecie jak nie wsadzicie w dupala????

Gość Nieuświadomiony
do ojojojoj --> no nie, tak nie jest że próbowałem i powiedziała że nie chce a ja zamierzam siłą perswazji przekonać, że jednak warto... Chciałem właśnie spróbować - i jakoś nie wiem jak się za to zabrać... Powiedzieć "Kochanie... a móże spróbujemy w tę drugą dziurkę?" hmm. jakoś mam opory.... Z tego co mówi Zaatakowana - to atak bez uprzedzenia nie jest chyba najlepszym pomysłem...

Gość ojojojojojojoj
powiedz np czy zastanawiała sie kiedys ...poprostu...nad seksem analnym. i tyle. jak nic nie powie przez 3 sek. to powiedz ze jak nie ma na to ochoty to ze nic sie nie stanie i ze zaakceptujesz jej wybór bo ją kochasz. ale swoją drogą to dziwne ze pytasz nas o to, powinienes sam wiedziec jak jej to powiedziec i zrobic to adekwatnie do swych uczuc.

Gość Nieuświadomiony
do ojojoj--> Może i to dobry pomysł... Szczerze mówiąc do tego tematu zainspirowały mnieposty przeczytane na tym forum. Kilka razy przewijały się wpisy forumowiczek, jak to nie wyobrażały sobie jak możliwe jest aby ktoś kogoś w pupcię.. później spróbowały pierwszy raz ale bolało i było nieprzyjemnie... ale za drugim razem po kilku drinkach, kąpieli itp... okazało się bardzo interesująco i zmieniały zdanie....

Gość liko
jeśli nie chce to nawet nie próbuj jak coś będzie nie tak to ty będzisz winien bo ją do tego przekonałeś

Gość Ella72
U mnie wyszło jakoś samo po kilku drinkach... ale nie było przyjemnie i chciałabym tego powtórzyć. Zastanawiam się czy kobieta może mieć w ogóle przyjemność z takich zabaw????