Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia84_

antykoncepcja i ciaza....

Polecane posty

Gość asia84_

od prawie 3 lat biore tabletki antykoncepcyjne... i jeszcze co najmniej przez najblizsze 2 lata nie chcialabym spodziewac sie dzidziusia wiec nadal zapewne bede je brala... mam jednak pytanie: ile czasu przed probami zajscia w ciaze nalezy odstawic tabletki by dziecko bylo zdrowe i nie bylo zadnych powiklan i komplikacja oraz czy dlugi czas zazywania tabletek (i jaki to bylby okres czasu) moze utrudnic mi zajscie w ciaze? bardzo prosze o jakies informacje na ten temat

hej. Ja wiem tyle, że tabletki powinno się odstawić pół roku przed planowaną ciążą...

to jest róznie i opinie na ten temat też są podzielone Ja osobiscie nie robiłam żadnej przerwy i zaraz po odstawieniu jak dostałam miesiączke udało nam sie zajsc w ciąże i wszystko jest ok ciąża zdrowa

a można wiedzieć jakie tabletki przyjmowałaś?? I nie było żadnych problemów podczas ciąży??

Gość Marta1983
Odstawić możesz i odrazu próbować ale lepiej odstawić trzy miesiące przed planowaną datą zajścia i poczekać te trzy miesiące aby poziom hormonów w organiźmie unormował się:)i żeby twój organizm troszkę odpoczął od chemi:)

Gość asia84_
dziekuje Wam bardzo za odpowiedz!