Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penumbra

jak zdobyć jego szacunek??????

Polecane posty

Gość penumbra

pytanie do kobiet i facetów jak zdobyć szacunek faceta bo ja mam wrażenie że mój w ogóle mnie nie szanuje nie wiem co robić

Gość malutka_25
a co takiego robi, ewentualnie czego nie robi moze opowiedz troszkę o tym waszym związku

Gość pamela54398304
mam ten sam problem, na ligikę to trzeba być konsekwentną i stanowczą,a ja nie potrafie, wszystko dlatego ze za bardzo go kocham i robie dla NIEGO WSZYSTKO, a on wykorzystuje to i nie szanuje mnie. to smutne ale tacy są faceci, nie można ich kochać za bardzo, nigdy nie sądziłąm że mnie to spotka

jak nie szanuje to zamień na lepszy model:-O cieżko jest zdobyć szcunek , albo sie go ma od początku albo nie :-O

Gość penumbra
hmm Pamela to co opisałaś to dokładnie moja sytuacja i chyba faktycznie tego szacunku już nie zdobędę bo jak teraz będę nagle stanowcza to chyba nie pomoże a może ja za dużo chcę no ale szacunek to chyba jedna z podstaw dobrego związku tak źle i tak niedobrze chcę żeby mu niczego nie brakowało ale może to błąd może on też powinien się postarać zawalczyć bo tylko ja to robię ale sprawy tak już daleko zaszły jak zmienić go na inny model jak to właśnie on jest dla mnie tym jedynym tak czuję dlatego to tak boli że on mnie nie szanuje:(((

Gość malutka_25
Dziewczyny, ale jesli wy tego nie nastawicie na wlasciwe tory to i tak oni was kiedyś oleja , zostawia, zdradzą. Bedą szukac kogoś kto coś od nich wymaga, faceci tylko do czasu lubia takie matkowanie. Po za tym faceci pozwalają sobie na to na co pozwalaja im kobiety, jak to ktos mądrze kirdyś powiedział.

Gość malutka_25
i jeszcze jedno SZACUNEK Z ZWIAZKU TO PODSTAWA!!!!!!!!!!

Gość wyciśnij 300 kg

Gość rebecka
jesli od poczatku cie nei szanuje to juz nie bedzie. polecam zmiane partnera na takiego ktory bedzie cie szanowal od samego poczatku

Gość penumbra
hmm dzięki za rady tylko szkoda że to wszystko musi być takie ciężkie nie da się od tak zostawić kogoś na kim ci zależy a może ja jestem egoistką wiem że on ma swoje problemy staram się mu pomagać no ale różnie to wychodzi nie wiem sama już nic potraciłam się w tym już

niedawno zaczęłam czytać taką książkę \"dlaczego faceci kochają zołzy\", to jest właśnie o tym, jak postępować z facetem żeby nie dać sobie wejść na głowę, polecam

Gość fuuuckeer
Poszanowanie i szacunek wynika z tego, jaka dla niego byłaś... Czy szybko zaciągnął Cie do łużka, czy wogóle nei musial o Ciebie walczyć... przemyśl to, jak z Wami bylo wczesniej. pozdrawiam ;)

Gość Dziewczyny ...
nie rozumiem was, jak wam się cos nie podoba trzeba odrazu powiedzieć, wyraźnie i dobitnie, a nie uznawac to za normalność. Facet raz, drugi ... piaty bedzie wiedział, że nie pozwolicie sobie na takie traktowanie i zastanowi się zanim cos palnie ... PS Uważajcie zeby nie zagłaskac swojego faceta na śmierć, bo on na pewno was za to nie będzie więcej kochac i to nie doceni TO PEWNE :)

Gość 45 +
tego sie nie zdobywa albo cie facet szanuje albo olej go i tyle;_)

Gość Jest takie stare ...
powiedzenie ... kazdy ma to na co zasługuje ... i powiem tobie, że duzo w tym jest prawdy :) Jeżeli pozwolisz na to żeby facet ciebie lekceważył czyli dajesz mu przyzwolenie - to pewnie tak juz bedzie, jeżeli pozwolisz na to żeby w twojej obecności rzucał mięsem - to bedzie to robił, jezeli ... itd itp

Gość Zadaj sobie ...
sama pytanie "dlaczego on mnie nie szanuje?" i odpowiedz na nie :) Nic się nie dzieje bez powodu