zosia_007 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 Lekarz przepisal mi krem gynoxin dopochwowo, miałam go sobie aplikować do środka przez 3 dni a przez następne 4 smarować tylko na zewnątrz. Jestem zaniepkojona, dzisiaj upłynęły 3 dni i zauważylam że wydobywa się ze mnie śluz z domieszką krwi . Już po drugim dniu stosowania zauważylam że moj śluz jest zarożowiony ale było go niewiele w porownaniu z tym ile jest go dzisiaj. Dodam że wlaśnie leczę stan zapalny i nadżerkę. Proszę o radę......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zosia_007 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdalnie sterowana Napisano Kwiecień 9, 2007 Pewnie dlatego trzy dni do wewnątrz a resztę na zewnątrz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matyldaaaaaa Napisano Sierpień 7, 2008 mam ten sam problem. dzisiaj jestem po drugiej aplikacji i zauwazylam drobinki krwi. tyle ze ja mam to aplikowac w sumie 6 razy... normalne jest to krwawienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaanusia Napisano Listopad 26, 2008 pomóżcie mam to samo!!krwawie po pierwszej aplikacji GYNOXINU!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach