Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia203

rodzice nie akceptuja mojego chlopaka

Polecane posty

dziekuje Wam wszystkim za przerozne przerozniste porady :) i za wsparcie :) poddac na pewno sie nie poddam :) pozdrawiam

Gość byly mąz
Mogę opisac z mojej strony jako ojca syna jak to widze nie podoba mi sie jego dziewczyna a to dlatego ze przypomina mi moja byłą żonę z która dorobiłem sie nerwicy, biedy gdyż mnie oszukała bo bylem mlody zaslepiony i głupi dlatego nie dziw się ze rodzice tak septycznie podchodzą do twoich synów i córek jesli chodzi o ich partnerów uwierz może nie zawsze mają racje ale w 90% maja racje jesli dany partner ich własnego dziecka nie podoba im sie popatrz ile jest rozwodów na początku bylo zauroczenie potem proza zycia i wtedy ujawniaja sie wszystkie mankamenty partnera dotyczące zycia.

Gość Basiu ...
rozumiem ciebie, ze jestes zakochana, ale rowniez rozumiem twoich rodzicow. Facet zdrowy, mlody, mam nadzieję, że ma zawód niegdzie nie pracuje ... wybacz, ale moim zdaniem to leń i na miejscu jego rodzicow napewno bym go nie utrzymywała ... Jeżeli nie mam pracy, to chwytam to co jest a nie siedze bezczynnie w domu i czekam na wymarzony wyjazd za granicę ... czy on mysli, że tam spadnie mu manna z nieba ? NIE NIE SPADNIE. A czy chociaz szlifuje sprawność posługiwania się językiem obcym? Chodzi na jakis kurs ? ... Juz sam fakt, o ktorym piszesz mam na mysli jego prawo jazdy, żle o nim świadczy. Co to znaczy, że się zdenerwował ? W przyszlości jak się pokłócicie i się zdenerwuje to co ... schwyci ciebie i wyrzuci przez okno, bo się zdenerwował ? To bedzie usprawiedliwienie? Na twoim miejscu konkretnie bym z nim porozmawiała, co on zamierza, jak chce zyć i być długo na utrzymaniu rodziców ... 🌼

Gość Mam kuzyna ...
ktory ma podobne podejscie do pracy i nauki jak twój chłopak. Chce miec duzo pieniedzy ale nie chce mu sie pracować, jezeli go juz tak bieda przyciśnie to dorywczo coś schwyci i znowu jest bez pracy, tez czekal na wyjazd do Niemiec, dziewczyna go rzuciła (chodzil z nią 3 lata), ....................................wreszcie wyjechał i po 2-ch m-cach wrócił bo tęsknił za dziewczyną, z która zaczął chodzić zanim wyjechał ... Obecnie znowu jest bez pracy :(