Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wegefarianka

lubie kiedy moja dziewczyna, kobieta...panowie dokonczcie zdanie!!!!

Polecane posty

Gość gusc
lubie czuć ogolnie jej porządanie gdy nie jestesmy w lozku..Wiec rozne sztuchrniecia tudziez złapanie za jądra czy tylek..

Gość anonim_2007
robi mi kolacje ;-)

Gość jhhj
iga morde zamknij glupia cipo

a czy to ja powiedzialam \'zebys zamknela morde glupia cipo\' \'? nie. nie mam nic do ciebie poza tym, ze wyladowujesz woje wkuriwenie na nas. na forum. milego.

Gość jhhj
ja za to do niej mam, chetnie bym jej kontrolniaka zasadzil by sie uspokoila niwydymana 25tka w cynglach

Gość jhhj
ps ja lubie jak panna mi masuje twarz, drapie mnie po glowie.. ale chyba nie wszyscy tak maja. ja odplywam wtedy

Gość jhhj
oblesna oblesna, ty za to masz problemy, wjezdzasz z pretensjami do czyjegos topicu, piszesz jakies bzdury i wienczysz je wlasnym zalem do natury ze cie stworzyla pasztetem. jak za pomoca cipy jak 3/4 panien nie potrafisz zrobic kariery to wez sie do roboty dorob sie pieniedzy i miej wszystko w dupie a nie siedzisz tu i trujesz szczesliwym dupe. elo

...a mnie twoje. załóż osobny wątek o kompleksach.. o urodzie i tam sie wyzywaj. nam tu zalezy na normalnych wypowiedziach! dotyczacych tematu...

Gość jhhj
to ciekawe co maja sobie myslec sparalizowani czytajac o twoich troskach?

zadawaj. nikt ci nie broni. nie mam kutasa. chcoiaz zabrzmialo to dosyc dwuznacznie. znajac twoje podejscie do ludzi.. to albo nazwalas tak chłopaka albo penisa. bede sie z nim zabawiac kiedy chce jak chce i gdzie chce. nmie pytajac cie o zdanie. a jezeli chodzilo ci o to ze niby mam penisa... to grubo sie pomylilas. ;D

Gość jhhj
przeczytaj sobie sto razy moja powyzsza wypowiedz moze dotrze do tego pustego lba. nie masz chlopaka bo jest cipa i nie potrafisz nic zrobic, masz kompleksy, jestes zawistna i zlosliwa. to jest twoj problem dziwko a teraz wypieprzaj

...dokladnie. gdybys byla... mila i miala lepszy charakter to bys miala. nie kazdemu zalezy na wygladzie, ale na charaklterze i zadbaniu.. ale moze sie zapuscilas tak ze wcaale bym sie nie dziwila ze cie nie chca. ja tez nie uwazam sie za szczyt pieknosci... ale kompleksow z tego powodu nie mam. ;-) i juz na pewno nie zatruwam nimi zycia innym.

..to nie nazywaj go kutasem. nie zycze sobie. zabawiac sie bede mowilam.. kiedy chce, jak chce i gdzie chce. bo jestem NORMALNA.(nie chodzi o wyglad.)

Gość jhhj
a ty przestan wpieprzac kalafior :d

Gość bardzo fajny temat
kojarzy mi się z tym erotykiem... Tetmajera?... no nieważne, z tym erotykiem, co się zaczyna od słów "lubię, kiedy kobieta..." Szkoda, że jak zwykle spieprzony przez denne, nic nie wnoszące posty :O

\'bardzo fajny temat\' to wypowiedz sie! i zachecamy innych durne posty mozna na szczescie skasowac. zglosmy moderatorom. ja chce sie czegos dowiedziec! a nie czytac klotnie... :(

Gość bjata
iga napewno masz w sobie cos pozytywnego i kazdy jest piekny na swoj sposob tylko musisz to odkryc:)

Gość bardzo fajny temat
Jezu, iga, to załóż własny temat i tam się wyżalaj :O Współczuję Ci serdecznie, ale co to ma wspólnego z tym wątkiem? Sama wiem, co to jest czuć ból z powodu pewnej rzeczy, co mi odbiera urodę (i to nie jest drobiazg!), ale nie będę przecież o tym pisać TUTAJ. :O Panowie, dokończcie zdanie "Lubię, kiedy kobieta..." To naprawdę ciekawy temat na erotycznym :)

Gość bardzo fajny temat
Ja mogłabym jedynie dokończyć "lubię, kiedy mężczyzna... " :P

Gość bjata
napewno nadejdzie taki dzien ze i ty igo bedziesz zakladala wlasne forum by zadawac banalne pytania na temat mezczyzn:P

Gość bardzo fajny temat
Cóż, przeczytałam właśnie Twój pierwszy post do autorki, brzmi tak "Skoro masz 21 lat to dzidzia z Ciebie . Wiesz bobo? Zajmij się lepiej nauką". Nie widzę tu żalu, tylko bezpodstawną złośliwość, bo temat JEST sensowny i może wyjść coś miłego, erotycznego z wypowiedzi Panów. Coś innego niż bzdety a analu na okrągło. :O

Gość bardzo fajny temat
Czytam dalsze Twoje posty. Denna, prymitywna, pełna żółci pyskówka frustratki :O Jakoś jednak w ogóle mi Cię nie żal. To, że Ty masz przesrane, nie znaczy że musisz pluć jadem.

Gość bardzo fajny temat
Oj, iga, wyluzuj :) Sama byłam dziewicą do... 26 roku życia. :P A teraz jest dobrze, pięknie. Podoba mi się, że przynajmniej szczerze się przyznajesz do zazdrości. Znam to uczucie. Ale tematów nie rozwalałam :P Panowie, dawajcie