Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek/.

SMUTNO MI DZIS-UKOCHANY DALEKO, OBIECAL ROZMOWE PRZEZ SKYPE A TU NIC...

Polecane posty

Gość smutasek/.

Jestesmy ze soba prawie 3 lata/ w maju beda 3 lata/ Jest on za granica. Przed swietami byla gadka, ze wezmie notebooka z soba i bedziemy rozmawiali. /on z rodzina mial wyjechac do innego domku/ W kazdym badz razie, w piatek mi wyslal wiadomosc sms-owa, iz nie bedziemy mogli rozmwiac, bo on ni9e ma komputera. jestem zla, jest mi smutno, bo nastawilam sie okropnie, z radoscia czekalam a tu nic... ja jestem cierpliwa, uwierzcie, .tylko ja przyjezdzam nieczesto do domu, bo studiuje w innym miescie, i tam nie mam kputera. musze korzystac z kafejek -a to kosztuje!!!! na stan dzisiejszy nie mam tyle pieniedzy zeby SOBIE przegadac 10 zl w 2 godziny:/ i on o tym dobrze wie! dlaczego facedi c nie mysla??????????????????????? ja sie poswiecalam ,jak pies gonilam byleby zdazyc na nasze rozmowy przez skype. po prostu mu sie nie chce. przykro mi ,bo chcialam zeby rozmowa ze mna wynikala z jego wnetrza, a nie ze ja jestem teraz smutna i on chce rozmaaewiac,,, nie qwiem czy mnie zrozumieliscie... nawet juz kartki mu nie szykuje na nasza rocznice, bo nie mam jakos ochoty... teraz dzwoni jak najety... czemu tak jest?????????????????????????

Gość smutasek/.
podnosze... wiecie, czuje taka gule w gardle.. zle mi ...mam ochote sie rozbeczec...

Gość melissaka
nie badz głupia... ja tez juz nie beda słac kartek takich od serca./// nie załśuguje na moje ciepłe słowa dawałam cała siebie miłosc a on nic trzymał sztame z ex zamiast w koncu pokazac ze kocha i ze nie bedie sie dawał jakies ex rzadzic. ze ona niewazna i to co ona robi. takie ciepłe kluchy aj bo alukia sie zesra wiec nie moge tak publicznie powiedziec wiesz ty musisz płakac a nie alusia.. ona nie bo co ludzie powiedza a ty mozesz płakac cierpiec ciebie nikt nie zna.. a alusie tak :O

Gość melissakaaa
ja tez jak głupia goniłam aby zobaczyc co u niego czy napisał jak sie czuje.. a on w tym czasie piwo z nią chlał... na sobie nosił... a mnie piekne słowka mowil choc znał moje zdanie co do alki.. sam mowil ze to była łapnka czemu nie ma odwagi rzec jej nie? ze jets dorosla i ma zyc sama. albo rzec wiesz nie ufam ci z tymi tabsami to tez bajka naciagan zwazyszy na fakty;) ex, gg, brak kasy u niej, rok temu dziecka nie zrobila sobie, tabsy wpieprzała:)

Gość smutasek/.
napisal m ismsa ze dzis chcialby przez skype porozmawiac. tylko po co mi to? ja chce, zeby to bylo Z JEGO WNETRZA, a nie ze m i smutno ,czy przykro to wtedy porusza niebo i ziemie.

Gość smutasek/.

Gość melissakaaa
na skype?jak kocha do zadzowni na komorke:) chyba ze ne ma czasu bo gada z ex a tu mu fałszywe łzy leje wie ze jak ona mu biadoli to jemu jest jej szkoda, nie ciebie i potem on wrogiem do ciebie a jej kulską z ktora ona robi co chce

Gość smutasek/.
nie , on z dziewczyna teraz nie jest. jest z rodzina w domku, w innej czesci jego kraju. on probowal dzwonic ale teraz by wyjasnic O CO MI CHODZI, bo robie igly z niczego.... rzeczywiscie...z niczego...

Gość melissakaaa
z rodziną? a jaką mama i rodzenstwo?| :) jak to z niczego? nie spotykał sie a czekałas az zmarałzas i nie wysłał zyczen na swieta... na urodizny tez nie wysłał... a ex sle i to słodkie

Gość smutasek/.
podnosze o prosze o konstruktywne rady .

Gość smutasek/.
ukci