Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość - sevir -

PANI ZA LADĄ .......

Polecane posty

Gość - sevir -

Od pewnego czasu po pracy codzinnie chodzę sobie do sklepu po piwko. Miła Pani ze sklepu już bardzo dobrze mnie rozpoznaje i od razu na ladę stawia piwko. Postanowiłem się zabawić i wysmarowałem jej dziś liścik. Ciekawe czy podejmie wyzwanie. A oto liścik: Witam, Na wstępie chciałbym prosić o nie przywiązywanie większej wagi do tego co pojawi się w tym tekście, gdyż jest on napisany pod wpływem najlepszego piwka w naszym mieście, które można u Pani kupić. Tak sobie pomyślałem, iż wizyty moje u Pani można by było ubarwić zabawą, na którą mam nadzieję Pani z radością przystanie. Wiem, że może wydać się dziwne to co zamierzyłem, ale czyż świat nie jest zwariowany i czy nie można sobie rozweselać życia ? Pomysł zrodził się spontanicznie i nie ma żadnego konkretnego podtekstu. Od tak, po prostu wolne chwile można spędzić w inny niż standardowy sposób. Zabawa polega na wymianie korespondencji. Codziennie podczas wizyty u Pani nastąpi wymiana karteczek. Taka dyskretna, niepozorna, nic nie znacząca, bez jakichkolwiek zobowiązań. Temat nie jest określony, pewnie sam się wyklaruje z upływem czasu, bo jestem przekonany, że zabawa potrwa dość długo. Wygląda mi Pani na osobę, która bez chwili zastanowienia podejmie wyzwanie i będzie się wraz ze mną świetnie bawiła. Nasza znajomość będzie tylko na papierze. W sklepie nie będzie wymiany ani jednego słowa na temat tego co robimy, nikt nie będzie widział, że sobie coś przekazujemy i nikt nie będzie wiedział o naszej zabawie. Będę się zawsze starał wchodzić do sklepu podczas, gdy nie będzie żadnego klienta. Teraz sprawa najważniejsza. Jutro jak zawsze będę ok 16. Jeśli nie otrzymam żadnej odpowiedzi, to zrozumiem, że nie interesuje Panią taka zabawa. Zmienię sklep i więcej już się nie pojawię. Mam jednak nadzieję, że lubi Pani zajęcie jakim może być zaproponowana przeze mnie troszkę zwariowana, troszkę ekscytująca i niesamowita zabawa. Na koniec proponuję w naszej korespondencji przejść na Ty. Tak więc, ***** mam na imię i bardzo mi miło. Pozdrawiam, ***** ps. Wczoraj piwko z półki było bardzo ciepłe, chciałbym prosić, żeby w miarę możliwości to się zmieniło, haha. W czwartek mnie nie ma [nie mam nic do powiedzenia] Co sądzicie ??

Gość stare i niemodne
:O

Gość sloneco.
dobre :)

Gość łambaluga
sevir z Hamburga? :D

Gość co to ma byc

Gość związane jajca zajaca
buhahahahahahhahaha no ja tam bym sie ucieszyła na miejscu tej Pani :D zza lady :P zawsze to jakies urozmaicenie przy podawaniu piwa;). Poza tym jak tak sobie dalej pomyslec po kilku latach ktos odnajdzie te listy i zobaczy wasze pewnie z czasem szczersze wyznania przezyje niesamowite poruszenie ;).

Do czego zmierzasz? Pani za ladą wpadła Ci w oko, chcesz nawiązać bliższą znajomość, licząc na coś więcej niż tylko wymiana liścików?

Gość związane jajca zajaca
a czy panu którego codzien spotykam na ulicy idac do pracy mogłabym tez dac taka kartke ???????

Gość g5tg5
ludzie! przecież to kit! taki topik był na kafe jakiś rok temu. dokładnie to samo!! tytuł "pani za ladą" i historyjka z liścikiem i piwkiem . dajcie spokój!! koleś sobie jaja robi, a wy mu analizę psychologiczną proponujecie...

Gość - sevir -

Gość TO CZYSTY SZANTAŻ
..............

Gość a ja powiem tak....
I jak ta historia sie potoczyła?

Sądzę, że liściki wszelkiej maści są dobre po bliższym poznaniu, a na wstępie dobrze jest dać głos i spróbować naturalnego dialogu :D 🖐️ A ten list, krąży w necie już któryś z kolei rok i charakteryzuje autora jako bezsilnego, bezwolnego palanta 🖐️

Gość wydupcac mi
stąd na f=23, stuleje :classic_cool: 🖐️

Gość qzwaaa
juz kupuje bilecik na premiere : P

Gość PANI ZA LADĄ .......
🖐️