Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze

haslo do maila?!

Polecane posty

Gość pomozcie prosze

pomozcie, moj chlopak ma jakas dziewczyne, chodze z nim 9 lat i ciagle pisze maile, chcialabym go sprawdzic, jak wlamac sie do jego maila?! :(

Gość bjata
ty go chyba tak nie traktujesz na powaznie:) zwiazek polega na wzajemnym zaufaniu jezeli wydaje ci sie ze ma inna to poprostu powiedz mu o tym i porozmawiaj z nim nie wiem czy warto szukac hasla do tego maila bo to moze sie zle skonczyc:P

Gość pomozcie prosze
to nic, ale czy jest jakis sposob wlamac sie na maila?!:(

oja, proste jak drut, ładujesz się na router brzegowy u jego ISP, sniffujesz cały ruch wychodzący z jego ip i dostajesz jego hasło lub po prostu stosujesz man in the middle albo transparent proxy

Gość pomozcie prosze
moglbys krok po kroku napisac?

Gość uwierz mi
ze czasem lepiej nie wiedziec co oni pisza niz przeczytac i miec zepsute miesiace, pelne lez po prostu pogadaj z nim, poobserwuj ale nie draz bo bedzie bolalo

jasne: 1) uczysz się podstaw TCP\\IP - 4 tygodnie 2) uczysz się programować w C - 4 miesiące 3) zaczynasz pisać oprogramowanie pod linuksa i zdobywasz uznanie hackerów - ~1rok, dostajesz exploita na IOS 4) zapoznajesz się z IOS i włamujesz się do jego ISP - 3 miesiące 5) sniffujesz cały ruch od niego licząc na to że wysyła hasła otwartym tekstem - 3 dni 6) masz hasło po prawie dwu latach może jednak prościej będzie pogadać ze swoim facetem ?

Gość maćku_pn
kocham cię :D

tylko przesylanie hasla w kazdej poczcie za wyjatkiem tlenu jest szyfrowane wiec sobie posniffujesz ze hej:d aotorko poszuukaj na kafe bylo wiele takich tematow sa duzo prostsze sposoby wystarczy 10 min nie trzeba sie uczyc latami:D wpisz w goglu "keylogger"

Gość pomozcie prosze
hah .. dzieki

Gość asdmnb
no fajnie! a czy jest program ktory łamie haslo do poczty, z ktorej ktos korzysta nie na moim kompie? Bo keylogger jest uzyteczny jak ktos sprawdza poczte u mnie w domu na moim komputerze...

Gość ale czy na pewno
chcesz to przeczytać? Ja to zrobiłam i boli mnie każde słowo do dziś.......

żeby hasło łamać trzeba mieć je w jakiejkolwiek postaci, jak je zdobyć patrz opis kilka postów wyżej :-)