Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Udam_Twoją_Girl

Interesują mnie korki z Excala i Power Pointa?!! W-wa

Polecane posty

Hej, szukam osoby, która poduczyłaby mnie obsługi Excela i Power Pointa na poziomie zaawansowanym, mogę dojechać. Proponuję od 25 zł/h do negocjacji. Sprawa pilna. Zapraszam:) ona2_1@o2.pl

Gość Marek C.
Wiaj, ja studiuje informatyke. Z Excela i PP jestem biegly. Mozemy sie umowic na korki. A ile masz wzrostu i ile wazysz?

Gość Greggy
hehe - niezłą cenę proponujesz... rozumiem, że lodzik z twojej strony gratis, robię analizy w Exelu (pracuję na nim średnio 12h/d) i znam biegle PP więc możemy się dogadać ;)

Gość ja się nie znam
ale mogę Ci dać kurs : Jak załatwić komputer w 5 minut

Cóż nie jestem najbogatsza :) Gdyby mnie było stać na kotepetytora za 300zł/h wybrałabym trenera lub nauczyciela z profesjonalnej szkoły :-P

Gość Greggy
zresztą kiedyś chyba z Tobą umawiałem się na rower (zapamiętałem twój dziwaczny nick) z tego co pamiętam mieszkasz gdzieś na południu Wawy (ursynów) i gówno z tego wyszło bo ściemniałaś, więc pewnie ten kurs to też jakaś lipa. jeśli chcesz się serio nauczyć zaawansowanego Exela to godzina kursu kosztuje 50zł minimum...

Pamiętam :-P Wciąż stwarzałeś problemy więc dałam sobie spokój.. Umówienie się z Tobą na rower to niczym kilkumilionowa transakcja giełdowa :-D

Gość Greggy
Zresztą nie bardzo mam czas na takie pierdoły - jeśli byłabyś poważną dziewuchą to być może nauczyłbym cię tego excela za dobrą kawę - ale wydaje mi się, że jesteś niedojrzałą małolatą, która szuka wrażeń :) pozatym, możesz sobie wejść na stronę M$ i tam są bezpłatne kursy, a nie zawracasz poważnym ludziom gitarę :)

Gość Greggy
No popatrz - jaki ten świat mały... ja stwarzałem problemy??? Nie, Aniele - to tobie ciągle coś wypadało i nie mogłaś, więc uznałem, że ściemniasz i dałem sobie spokój :)

Gość Greggy
W anusa też chcesz, Aniele?

Gość Greggy
to wyżej to niestety nie ja... Jeśli uraziłem cię tym lodzikiem to sorki, ale poprostu trochę mnie zawiodłaś wtedy i z lekkim dystansem traktuję twoją osobę... fakt jestem zajęty, ale czego się nie robi dla włoskiej kawy i miłym (mam nadzieję) kobiecym towarzystwie jednak ciągle uważam, że jesteś niezbyt wiarygodna - ale może zrobisz coś aby mnie przekonać. na jak zaawansowanym poziomie chcesz znać tego excela i do czego ci to potrzebne?

Generalnie niedużo w swojej pracy korzystam z Excela i PP. Dlatego chciałabym pogłębić swoją wiedzę. Zmieniam pracę. Interesują mnie tabele przestawne, wykresy przestawne..? Chodzi mi o naukę, a nie randki :-) Co Ty na to?

Gość Greggy
randki - hmmm to za dużo powiedziane :) ja poprostu lubię poznawać nowe dziewczyny, a co z tego wychodzi to jest różnie, niewykluczam natomiast żadnej opcji ;) pozatym zmień sygnaturkę bo jest nieco wieloznaczna :)

Gość Greggy
hm - ale on nie umie dobrze strzelić analka - nie mam racji aniele

Gość Greggy
ten ostatni, pierwszy post to nie ja napisałem - podszywacz

Gość Greggy
Hm - jeśli masz chłopaka to tym bardziej powinnaś zmienić sygnaturkę, myślę, że twoja sympatia nie bardzo byłaby z niej zadowolona Co do kursu - hm skoro tak jednoznacznie stawiasz sprawę, to chyba jednak na poważnie myślisz o tym kursie

Gość Greggy
moja decyzaja jest słuszna - najpierw lodzik, później tabelka, w międzyczasie możemy coś poprzestawiać