Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIESMIALYJANCIOO

KOBIETY MAM DO WAS PYTANIE!!CZY TO WG WAS JEST BIUST W SAM RAZ?

Polecane posty

Gość NIESMIALYJANCIOO

http://kobieta.wp.pl/gid,8808022,img,8808030,kat,26405,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=13 PYTAM Z JEDNEGO POWODU. potem powiem jakiego..

Gość NIESMIALYJANCIOO
nie do czego tylko czy w sam raz? czy poprstu są normalne?

Gość sa takie eeee
http://kobieta.wp.pl/gid,8808022,img,8808023,kat,26405,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=19 fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to jest przecież
ściśnięte i wystawione w sposób dość obrzydliwy coś, co nie wiadomo czy nie jest silikonowe :) jak dla mnie C jest w sam raz, ale nie uważam, że należy wystawiać go tak, jakby się nic innego do zaoferowania światu nie miało. chociaż w przypadku dodzi to jest uzasadnione :)

Gość to jest przecież
a no to jak plastik to już w ogóle nie ma co gadać - w sam raz dla dresa z łańcuchem na karku :D

Gość NIESMIALY JANCIO
to miseczka c prawda?

Gość NIESMIALY JANCIO
pytam bo wiem ze to silikon ale nie w tym rzecz.. chodzi o to ,że moja dziewczyna chce sobie zrobic taki biust .pokazalami zdjecie tej dziewczyny i mówi co o tym mysle.. ja nie zgadzam sie bo wydaje mi sie ze to jej niepotrzebne ale onamówi ze te piersi są w sam raz i przecietny rozmiar mają ..otóz mi sie wydaje ze jakos nie przecietny..więc pytam bab.ot co!!! zreszta u nas tu gdziemieszkamy(los angeles te operacje to norma) ale nie chce jej dawac kasy za cos co bedzie spartaczone być może.

Gość NIESMIALY JANCIO
sorry za pomylki ale nie pamietam nawetjak sie ideal mówi po polsku . aż dziwne ze mieszkalem zakopanem kiedyś .stolicy poslkiej.ach.,

Gość jajc
ence pejszyn prowokejszyn?