Gość Znacie to... Napisano Kwiecień 9, 2007 Dla odwaznych http://zegarsmierci.info/s/zegar/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam życ jeszcze 54 lata Napisano Kwiecień 9, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja 44 lata..nie jest zle Napisano Kwiecień 9, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frywolna_1986 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 ja za 27 lat mam odejsc :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dożyje starości Napisano Kwiecień 9, 2007 Ja mam umrzeć w wieku 86 lat Wystarczyło by mi 80 no ale skoro jest 6 lat gratis to sie cieszę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale o co w tym chodzi Napisano Kwiecień 9, 2007 bo nic się nie wyświetla :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mucca Napisano Kwiecień 9, 2007 a ja 61 lat, 3 miesiące i 20 dni ... nie będzie żle ... będę miała 87 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hęęęęę Napisano Kwiecień 9, 2007 ja bede zyla jeszcze 40 lat, 0 miesięcy i 3 dni dozyje 67 lat, umrę 3 dni przed urodzinami;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone jabłuszko 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 Co to za głupoty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nala007 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 ja kopne w kalendarz w wieku 87 lat dlugo sie jeszcze pomecze na tym swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spring sky 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 a mi jeszcze 57 zostało... chyba sie zdazę nażyć;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja dozyje 76 lat 2 m-c i Napisano Kwiecień 9, 2007 24 dni..kurcze stara juz bede :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spring sky 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 tylko w zależności czy jestem rzed okresem czy po mam inna wagę i to wystarczy zeby prognozy były różne :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spring sky 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 a patrzac optymistycznie, to powiem wam papa, jak bede miała 88;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczego mnie Napisano Kwiecień 9, 2007 sie to nie otwiera?????????//// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przegraliście życie ludzie Napisano Kwiecień 9, 2007 mam jeszcze 40 lat życia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i mi też Napisano Kwiecień 9, 2007 nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spring sky 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 mi też sie nie otwierało, wpisz sobie w google \"zegar śmierci\" i tam ci wyskoczy odpowiednia strona, na nia wejdx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i mi też Napisano Kwiecień 9, 2007 dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spring sky 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 albo macie tutaj http://www.mort.szu.pl/index2.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spring sky 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 proszę bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do...wykasuj Napisano Kwiecień 9, 2007 a dlaczego mnie albo wykasuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fencia Napisano Kwiecień 9, 2007 Mam przerąbane mi sie nawet strona sie nie otwiera :( Chyba zaraz padne już widze jak mąż na mnie patrzy ...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i mi też Napisano Kwiecień 9, 2007 Ooooooj mało czasu mi zostało :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe czy to sie sprawdzi Napisano Kwiecień 10, 2007 jeszcze troche pozyje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reddka 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 jeszcze 40 lat męki na tym padole i tak do usranej śmierci na bezrobociu hehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wertaww Napisano Kwiecień 10, 2007 ja do 76 lat a moj facet do 60..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewtrtttte Napisano Kwiecień 10, 2007 hmmm a moja data smierci 1.10. 2000 Od tej daty minęło: 6 lat, 6 miesięcy i 9 dni Żyjesz dłużej niż było Ci dane, jednak śmierć nigdy nie zapomina... ale mnie pociszyli powyzszym:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 ja 72 a moj maz 52 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach