Go艣膰 po linku enter Napisano Kwiecie艅 10, 2007 http://zegarsmierci.info/s/zegar/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja umr臋 w 2050 Napisano Kwiecie艅 10, 2007 a przedwczesna smier膰 mo偶e nast膮pi膰 na skutek morderstwa :D:D:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
reddka 0 Napisano Kwiecie艅 10, 2007 tak my艣l臋 co ma do tego waga? jak schudn臋 b臋d臋 偶y膰 d艂u偶ej czy kr贸cej ? hehehehe Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
maksiulka 0 Napisano Kwiecie艅 10, 2007 bzdura!!!! naprawde nie mial kto juz czego wymyslic!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hmm jak dla mnie Napisano Kwiecie艅 10, 2007 to ciekawy sposob na zbieranie danych :p Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
leonora 0 Napisano Kwiecie艅 10, 2007 pesymistyczny - 41 lat, 4 miesi臋cy i 21 dni neutralny - 55 lat, 7 miesi臋cy i 8 dni optymistyczny - 64 lat, 8 miesi臋cy i 12 dni Czemu tak kr贸tko Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ja tez nie Napisano Kwiecie艅 10, 2007 ja bede miec 89 lat Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a ja 77 lat czyli jeszcze ... Napisano Kwiecie艅 10, 2007 troche pozyje.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szok na cmentarzu Napisano Kwiecie艅 10, 2007 Wpisalam dane mojego taty, ktory juz nie zyje i zegar pomylil sie tylko 6 miesiecy :| rok smierci zgadza sie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 moze to przypadek Napisano Kwiecie艅 10, 2007 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gryzzli Napisano Kwiecie艅 10, 2007 No tez tak mysl臋 ktos se zbiera dane osobowe a wy si臋 nabieracie, wpisa艂am dane mojej niezyj膮cej mamy i okaza艂o si臋 偶e umrze w 2020 roku, ta ona nie zyje od 6 lat. Bzdura totalna bzdura. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie b贸jcie si臋 i nie wierzcie Napisano Kwiecie艅 10, 2007 w te bzdury! wpiszcie dat臋 urodzin zmar艂ej ju偶 osoby i przekonajcie si臋! ten zegar te偶 wskrzesza? :p Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 katapluta Napisano Kwiecie艅 10, 2007 A ja mam przed sob膮 7 lat:((( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gryzzli Napisano Kwiecie艅 10, 2007 No u mnie wszystkie osoby niezyj膮ce nagle ozy艂y;) Cudowne uzdrowienie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
samotny 1 Napisano Kwiecie艅 10, 2007 jeszcze 39 lat :-o Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ...ale o co chodzi Napisano Kwiecie艅 10, 2007 przeciesz wiadomo ze to tylko taka zabawa, wiadomo ze faktycznej daty smierci sie nie da przewidziec, po wpisaniu imienia, nazwiska wzrostu i wagi. przeciesz taki czlowiek moze byc na cos powaznego chory wiec wiadoma ze moze umzec wczesniej, albo zginac w wypadku.Ale co tam szkodzi sobie wpisac swoje dane i nie sadze ze ktos zbieral dane osobowe. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Marieta1 0 Napisano Kwiecie艅 10, 2007 A ja 2044 roku pozegnam swiat.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bo leonora Napisano Kwiecie艅 10, 2007 pewnie palisz paierosy i masz nadwage. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 A ty masz wszy na pepku Napisano Kwiecie艅 10, 2007 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hgggg Napisano Kwiecie艅 10, 2007 pewnie 偶e to taka zabawa wpisa艂am dane mojej zmar艂ej 2 tyg po porodzie siostry i wysz艂o 偶e jeszcze by 偶y艂a a偶 do 60 roku 偶ycia Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie jej fanka Napisano Kwiecie艅 10, 2007 14 paz 1945 umrze Britney Spears:-O biedaczka ale wpisalam jej wszystkie uzywki:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hmmm jak Napisano Kwiecie艅 10, 2007 przezyla 1945 rok to juz bedzie zyla wiecznie mimo uzywek :D. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie jej fanka Napisano Kwiecie艅 10, 2007 cos mi sie zdaje:-O ze to 2045 mialo byc:-O a ja ja usmiercilam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mnie zostaly trzy lata Napisano Kwiecie艅 10, 2007 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 upupup Napisano Kwiecie艅 14, 2007 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 74 lat 9 miesi臋cy i 16 dni Napisano Kwiecie艅 14, 2007 ALE JA NIE CHCE TAK D艁UGOOOOOOOOOOOOOOOOOO...(!!!) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 74 lat 9 miesi臋cy i 16 dni Napisano Kwiecie艅 14, 2007 ach, zapomnialam ze za 5 lat koniec swiata;)))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 okokokok Napisano Kwiecie艅 14, 2007 zaznaczy艂am alkohol i od razu 6 lat mniej... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 74 lat 9 miesi臋cy i 16 dni Napisano Kwiecie艅 14, 2007 o w morde, babcia mi umrze za dwa miesiace... ide kupie jakis wianek chyba Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 74 lat 9 miesi臋cy i 16 dni Napisano Kwiecie艅 14, 2007 ej zaraz... przeciez ja nie umre W WIEKU 74 lat tylko ZA 74 lata... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ...zabij臋 si臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach