Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet - obserwator

jak wam się udają randki internetowe ?

Polecane posty

Gość miśmądrala
a nie musisz iść spac? bedziesz nie wyspany...:o

Gość Facet - obserwator
to zależy od ludzi / nie wiem od czego jedni lubią zapach kosmetyków a inni naturalny zapach ciała ja np lubię naturalny zapach kobiety To mnie najbardziej podnieca

Gość danuta puszystta
witaj moze sie poznamy mam 41 lat i fajna babka ze mnie

Gość Facet - obserwator
miś - ja chodzę zwykle spać o godz 2.00 więc mamy trochę czasu jeszcze a ty idziesz do pracy jutro?

Gość miśmądrala
mnie to o tej porze to juz tylko przytulanki by podniecily... miłych i kosmatych jeszcze tylko futrzaka poprawię i mykam..;)

Gość sadaaa
Myśle ,że tutaj kogoś znajdziesz

Gość danuta puszystta
moze sie poznamy ponawiam

Gość miśmądrala
o 2ej w nocy? rany....:o ok, futrzak poprawiony;) ja muszę do lóżka, bo nie wstanę z rana :/ i tak zarwałam noc o 2godziny:/papa;)

Gość Facet - obserwator
do puszystej a bardzo puszysta jesteś ?

Gość danuta puszystta
mam 158 cm i waze 92 kg ale mam duzy biuscik ,krotkie rude wloski -podobno fajna babeczka jestem

Gość Facet - obserwator
sorry, ale ja gustuję w nieco chudszych, ale prześlij fotkę na maila

Gość ankaa1
Dlaczego nie odpisujesz?Ja jestem szczupła:D

Gość danuta puszystta
przykro mi ze tak uwazasz

Gość Facet - obserwator
saddaa nie wiem czy znajdę, bo po pozornym zaintersowaniu wszystkie kobiety poszły spać. A ja zadałem pytanie w sumie w innym celu, nie myślałem aby na kafe szukać kobiety, ale co tam każde miejsce jest dobre. Jakby co to jestem otwarty na wszelkie propozycje.(jak któraś z was ma ochotę nawiązać korespondencję - to proszę na maila. :-) Jeśli chodzi o moje wymagania to mam jedno: *************************** MUSI MNIE KOCHAĆ *********************************** a o resztę będę się sam martwił. Jestem człowiekiem któremu się wszystko w życiu udało (oprócz życia uczuciowego)

Gość danuta puszystta
i jak znalazles juz tak?

Gość Facet - obserwator
anka1 - podaj maila to wymienimy się fotkami puszysta - nie gniewaj się - ja napisałem w czym gustuję a nie co uważam. Ja sam nie jestem zbyt szczupły bo mam 168 cm i ważę 80kg i walczę z tym aby zrzucić chociaż 5 Są faceci któych kręcą puszyste kobiety, ale mnie nie zabardzo Jak masz ochotę to prześlij mi fotkę

Gość ankaa1
Już do Ciebie napisałam:D

Gość gruue
facet - obserwator a wyglad zew, musi ci sie podobac czy moze byc przcietna, powiedz prawde

Gość danuta puszystta
ale po co mam wysylac fotke skoro ,nie gustujesz

Gość Facet - obserwator
anka 1 - odbierz maila :-) gruue - raczej musi mi się podobać. Chociaż przeciętne też się mogą podobać. Jeżeli kobieta się nie podoba mężczyźnie to go nie pociąga seksualnie i wtedy nie wiem co to by miało być Nie wyobrażam sobie seksu z kobietą która w żaden sposób mnie nie pociąga. Prześlij mi może swoją fotkę to wtedy będę mógł coś więcej powiedzieć. To że uważasz się za przeciętną, to może być tylko stan twojej psychiki: wychowania, nastawienia do otoczenia a wrażenie innych osób może być odmienne

Gość Facet - obserwator
puszysta - nie gustuję, ale po obejrzeniu fotki może nastąpić metamorfoza i zacznę gustować :-)

Gość gruue
1)no wlasnie bo duzo osob tu probuje kit wcisnac (na innych topicach) ze facet jak pokocha to wyglad nie wazny, ze moze sie zakochac w pieknie wew, ja w to nie wierze bo facet jest wzrokowcem 2)a majac do wyboru, masz dwie dziewczyny piekna z twarzy, ale figura...taka sobie, moze leciutka nadwaga ... a kobiete o figurze modelki ale o twarzy przecietnej ktora wybierzasz, pytam jako doswiadczonego faceta

Gość sssssssssssssssssssss
No widzę,że dyskusja sie rozwija. Bawię się coraz lepiej :D A z tym przyciąganiem seksualnym bywa tak,że np.pociągają cię chude blondynki, ale spotkasz puszystą brunetkę, zadziałają feromony, indywidualny zapach (to jest coś, czego się nie docenia, nie wiem czemu), sposób, w jaki ona się uśmiecha czy odgarnia włosy z czoła i bingo!!! To właśnie ta! Kiedyś coś czyłam do faceta, który był antyteza mojego standartu jeśli chodzi o panów. A działał na mnie jak nikt .

Gość Facet - obserwator
gruue - tak to prawda - facet jest wzrokowcem. Zadałaś trudne pytanie Którą wybierasz Ale tak sobie myślę - najpierw liczy się twarz dla mnie oczy są najważniejsze - w nich dużo widać Jeśli chodzi o figurę, to bardziej mężczyznę pociąga seksualnie/podnieca figura modelki, ale w figurze się nie zakochujemy przecież Jeżeli dziewczyna jest piękna z twarzy to się mogę zakochać, a figura jest jaka jest. Natomiast jeżeli mi się z twarzy nie podoba, to nawet jak ma piękną figurę i mnie pociąga seksualnie to się chyba nie zakocham ssssssssss-- masz rację - twarz i figura to nie wszystkko liczy sie jeszcze sposób bycia, rozmowa inteligencja i inne rzeczy

I pierwotny instynkt.

Gość Facet - obserwator
I jeszcze wam powiem jedno. Twarz liczy się na początku znajomości Jeżeli np pracujemy / uczymi się w grupie osób gdzie mam do wyboru np grupę 20 kobiet to po miesiącu pracy te najbrzydsze nie są już takie brzydkie, a te najpiękniejsze nie są już tak piękne - tak myślę - wtedy na pierwszy plan wysuwa się czy ktoś jest miły, czy ma coś mądrego do powiedzenia i ogólnie zachowanie Po prostu do twarzy się przyzwyczajamy i nie zauważamy że jest ona taka brzydka/ładna

Gość Facet - obserwator
ŚPICIE JUŻ ?????????????????? to przecież dopiero początek topiku ja sobie otworzyłem piwko przed chwilą :-)

Gość ankaa1
Nie śpimy.mądrze piszesz. Zasługa piwka?

Gość a ja wygrałem życie
czyli brzydale mogą podrywać tylko w pracy

Ja piwka nie mam, na sucho siedzę.