Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet - obserwator

jak wam się udają randki internetowe ?

Polecane posty

Gość ale sie podszywacie hahah
raczej szukajacym.......dobrej w lozku .... palancie!

Gość po-bi-ta
no, mnie raz facet dał w zeby jak mu powierdzialam, że mi się nie podoba jego łysa pała

Gość maczo maczuga
MI sie udają bo zwykle mi się laski oddają

Gość Facet - obserwator
Witam :-) To ja - autor tego wątku :-) Juna -> Miłość to nie przymus, ale to jest główny argument do założenia nowego związku. Bo w przeciwnej sytuacji jaki byłby sens rozwalać stare i budować właściwie co? Taka jedna randkowiczka -> napisałaś: "Po drugie: Mam 30 lat. Często pisze do mnie jakiś pan po 40-stce... jak dla mnie 10, 12, 15 lat to już trochę za duża różnica. Dziwne właśnie że faceci sobie ubzdurali że będa sie podobac kobiecie o 15 lat młodszej" widzisz 15 lat to jest duża różnica. Ale z tego co tu piszą niektórzy/niektóre, szczęście w związku nie zależy od różnicy wieku. Dużo małżeństw równolatków rozpada się z różnych powodów. Nie można z góry zakładać że coś się nie uda. Jeżeli kochasz drugą osobę, to będziesz słuchać babci czy koleżanki bo ona wie lepiej że się nie uda ? Zresztą jak się nie uda to kończysz związek i zaczynasz drugi. Bez względu na to czy jest różnica wieku czy nie ma. Zgodzisz się chyba ze mną Jest teoria pewna dlaczego takie związki powstają. Otóż dla faceta dajmy na to 45 lat kobieta 30 lat jest ozdobą w towarzystwie, silnie go pociąga seksualnie, bo jest bardziej atrakcyjna np od 40-latki. Chyba to jest zrozumiałe. Natomiast co dziewczyna 30 letnia widzi w takim człowieku. otóż czuje się doceniona że człowiek w sile wieku, dobrze sytuowany, doświadczony życiowo, wybrał właśnie ją i ją kocha. I myślę że nie powinniśmy krytykować takich związków - jak są szczęśliwi to dlaczego wiele osób szczególnie w mocherowych beretach krzywo na to patrzy ?

Gość Facet - obserwator
Też facet_ -> Zgadzam się z tobą przyjacielu, ale nie we wszystkim Jeśli chodzi o Ukrainę to też się nad tym zastanawiałem Bo Ukrainki są bardzo ładne. Ja znam/mówię dość dobrze po rosyjsku i ukraińsku też trochę, z pisaniem gorzej - bo cyrlica Ale to nie jest tak że Ukrainki nie mają poprzestawiane w głowie. One mają bardziej poprzestwiane niż Polki. Bo Ukrainka biorąc ślub z Polakiem, bierze ślub jednocześnie z Unią Europejską, a to jest dla niej duża nobilitacja Tak jakby Polka poślubiła Amerykanina. Możesz być stary i brzydki ale ona bierze ciebie razem z marzeniami o życiu dobrobycie i wiecznym szczęściu. A rzeczywistość potem okazuje się różna. Bo w Polsce nie wszyscy są bogaci, a nawet jak są, to zwiazek może się nie udać z innych przyczyn. Ale dzięki tym marzeniom można wyrwać fajną laskę z tamtąd Tylko że jest ciężko korespondować i pisać cyrlicą na komputerze Ja uczyłem się rozyjskiego 11 lat, ale napisać z sensem coś mądrego na internetowej randce do Ukrainki miałbym problem, to już łatwiej byłoby mi pisać po angielsku

Jest jeszcze inna teoria i ja jestem skłonna w nia wierzyć. Otóż faneni po 40-tce mają problemy ze wzwodem i potrzebują coraz większych podniet, czyli coraz młodszych kobiet. Ja np. chciałabym starszego, nawet sporo starszego... tymczasem zaden starszy mnie nie chce, a młodsi proponuja mi ciągle spotkania. Z jednym nawet spotykam się już dość długo. Lepszy rydz, niż nic.

Jest jeszcze inna teoria i ja jestem skłonna w nia wierzyć. Otóż faceci po 40-tce mają problemy ze wzwodem i potrzebują coraz większych podniet, czyli coraz młodszych kobiet. Ja np. chciałabym starszego, nawet sporo starszego... tymczasem zaden starszy mnie nie chce, a młodsi proponuja mi ciągle spotkania. Z jednym nawet spotykam się już dość długo. Lepszy rydz, niż nic.

Gość Facet - obserwator
Hmm ... :-) Ja problemów z hydrauliką nie mam. Jak inni to nie wiem bo ich nie pytałem, zresztą żaden pewnie by się nie przyznał. Ale co rozumiesz przez problemy ze wzwodem ? Bo ja bym podzielił na dwa rodzaje: 1 Że nie chce stanąć nawet gdy jest podniecony- wtedy trzeba zastosować wiagrę 2. Nie podnieca go partnerka, i dlatego nie staje, no cóż to chyba trzeba zmienić partnerkę

Jeśli kobieta podnieca partnera kilkanaście , a nawet 20 lat młodszego, to dlaczego nie miałaby podniecać starszego???

Gość Facet - obserwator
Powinna ! :-) (odbierz maila)

Gość Facet - obserwator
Już poszlo :-)

Gość taka jedna randkowiczka
autorze topicu, masz więc odpowiedź na swoje pytanie: dlaczego tak mało kobiet Ci odpowiedziało. Nie pisz do samych 30-stek, my sie chcemy spotykac z młodszymi facetami, którzy nie mają jeszcze problemów z seksem i nie dostaja zadyszki po 5 minutach.

Gość zniknął
ha ha ha, jak został rozszyfrowany-to zniknął :D :D :D wąsaty sum :O

Gość Też_facettt
Pewnie masz rację, do mnie pisaly Rosjanki ale po angielsku. Na zdjeciach to sliczne laski 20 kilka lat. Chyba im nie chodziło o mój interes ? :p

Gość torba borba
Każdy ma prawo do szczęscia....więc nie kiś tej swojej kasy,kup żonie mieszkanie,pomóż w znalezieniu pracy.Kobieta pozostawiona samej sobie raz dwa nabierze siły ,bo musi walczyć o byt,o dzieci.Skończ stare sprawy ,a dopiero potem szukaj nowego pryszcza na tyłku...

Gość wrrrrrrr
taka jedna randkowiczka: a my wolimy (30letni/kilkuletni) wolimy jeszcze mlodsze, mniej zuzyte :P

Gość .Martyna.
To, że masz żonę niekoniecznie odstrasza potencjalne kandydatki. Facet ma prawo ułożyć sobie życie, a żona niech się cieszy, że pozwala jej u siebie mieszkać. Rozstała się z nim, nie żyjecie ze sobą, więc nie pieprzcie, że on ma względem niej, jakieś zobowiązania. Poza tym, jak już kogoś znajdziesz, będziesz chciał z nią być, to jak rozwiążesz problem żony? W końcu będziesz musiał jej kupić to mieszkanie, bo nie da Ci żyć. Współczuję Ci, bo widać, że ta harpia się Ciebie trzyma.

Gość ZmysłowaInternautka
a mnie odstraszają żonaci faceci szukający przygód, co prawda korzystam z internetu celem towarzyskim ( www.SamotneSerca.pl dla zainteresowanych ), ale nie wyobrażam sobie kontynuować znajomości po dowiedzeniu się prawdy na temat bycia w związku faceta z którym się spotykam, musiałabym się chyba zakochać, hmmm....oszaleć żeby na to nie zwracać uwagi - szczęście budowane na nieszczęściu innych zawsze wraca jak bumerang;/

Gość gość
Ostatnio powstał nowy fajny serwis randkowy www.zakochasz.pl Myślę że przynajmniej jeszcze nie ma tam dziwolągów wiec mogę śmiało go polecić

Gość gość
a macie jakieś ulubione storny?

Gość gość
Ja na randki zyskajwiele pl teraz się przerzuciłam :)

Gość patrycjaen
Ja korzystam z www.dyskoteka.co Fajny,prosty w obsłudze portal ;) Szczerze polecam ;) I czekam z niecierpliwością aż poznam kogoś fascynującego :D

Gość gość
ze mna chca sie umawiac mlodsi

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
Ja jestem zarejestrowana na portalu randkowym dyskoteka.co bardzo polecam ten portal, fajni ludzie, zawarłam sporo nowych znajomości i byłam na kilku sympatycznych randkach. Portal jest bezpłatny http://www.dyskoteka.co/ warto tam zajrzeć.

Gość gość
ja ze swojej strony polecam bardzo serdecznie portal http://www.epolishwife.com.pl - doskonała atmosfera, ludzie. Osobiście umówiłam się już na dwie randki ;)