Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica3456547356

DZIEWICTWO ! CO o nim sądzicie ?

Polecane posty

Gość dziewica3456547356

Trzymać wianek do ślubu? W którym wieku najlepie rozpocząć uprawianie seksu ?

Gość odczep sie od niej
w XiX wieku było najlepiej

Gość rerevb
25 lat nie zaszkodzi

Gość dziewica3456547356
o jezu... dzieci ja pytałam poważnie Czy facet chciałby mieć dziewicę za żonę ?

Gość co ...
tyle tu tematow na ten temat bylo ze daj se siana dziewuszko nudne to sie robi bla bla bla i znowu zazarta dyskusja o super dziewicach i beee nie-dziewicach durne wypowiedzi facecikow z niskim mniemaniem o sobie wsadzajacym swoje interesy gdzie sie tylko da ale wymagajacy od zony wianka zapoprzestan bo flaki z olejem sie za tym tematem ciagna

Gość znowu to samo ehhh...

Gość kasde
mysle ze najlepiej rozpoczac uprawianie seksu jak sie ma na to ochote i wewnetrzne przekonanie do partnera. A zarowno 14 lat jak i 30 lat to jest dobry moment na stracenie dziewictwa, pod warunkiem, ze z wlasciwym facetem!

Gość 14 lat raczej nie
:( sex nie jest dla dzieci

Gość trtr
aaa... taka zamiana! dziewica - za - żonę...

Gość akrobatka
ja myśle,ze nie jest wazne kiedy...ale wazne z kim..Jesli nie jestes pewna,ze to ten jedyny to czy masz 14 czy 24 to powinnas sie zastanowic..Wianeczka Ci juz nikt nie zwroci..niestety..

Gość Izaura_
o ja pierdole kolejna nawiedzona dziewica co wy sie szaleju najadłyscia ? wszystkie sie rzucają na kafe i gloszą wszem i wobec jakie to one sa grzeczne i do slubu czekają a tak naprawde to nikt was tknąc nie chce dlatego dziewicami jestescie po co wchodzicie na forum erotyczne? bo mache chcice tyle ze zaden facet nie ma na was ochoty wiec lepiej udawac ze same tak zadecydowalyscie siedzcie sobie i do smierci w tych wiankach przywiędłych zal mi was bo nie wiecie co tracicie a bzdury o idelanym sexie po slubie schowajcie na polki z bajkami bo sie okaze ze z was klody a wasie męzowie to którtkodystansowcy i doopa nawet nie dowiecie sie co to jest cudowny sex

Gość mam ochotę naaaa
DZIEWICĘ EEECH

Gość SMOK WAWELSKI*
Jako jeden najbardziej zainteresowany dziewicami, max 23 lata, powyżej są żylaste i niestrawne, uprzejmnie proszę w/w dziewicę o podanie adresu, celem skonsumowania tejże. Jak wiadomo szewczyk Dratewka, znany pijak i obżartuch, za pół litra czystej, wrzucił barana z siarką do pieca ogrzewania centralnego. Będę szczerze zobowiązany, za podanie adresów innych dziewic, w związku ze znacznym deficytem dziewic. Dziewice chińskie, są cerowne i żółte i dostaję po nich staczki. Z poważaniem . Smok Wawelski.