Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

KAC !!!!!!! Jak długo ?????

Polecane posty

:O :O od rana mnie męczy i nie chce przejść :O kiedy to minie ?????????????? :O :O :O umrę zaraz :/

o kurfaaaaa 😭 😭 :O :O :O ja nie chcę już 😭 od dzisiaj pierdolę - nie piję !!

Deska --> no ja się dopiero ok 17 zwlekłam z łóżka :O ale tylko na moment bo mie sie zaczęło w głowie kręcić i myślałam, że rzygnę :O

Gość uwielbiam piwo
____cieniutkie bolki______ z was

uwielbiam piwo ---> każdemu się czasami \"gorszy\" dzień zdarzy :P :P :O

Gość uwielbiam piwo
no może......mi się jakos nie zdarza

uwielbiam piwo ---> nic tylko pogratulować ;) mi się niestety trafił pierwszy raz od jakichś 7 lat :O :O :O rzygaaaaaaać mi sie chce :O :O

uwielbiam piwo ---> nic tylko pogratulować ;) mi się niestety trafił pierwszy raz od jakichś 7 lat :O :O :O rzygaaaaaaać mi sie chce :O :O

Wiesz, co??? Ja kilka razy w życiu wypiłam ponad pół litra czystej gorzały, czy na spółkę z kumplem butelkę absyntu i popijam zawsze cieższy alkohol piwem...:O I nawet mi się film nie urwał. Nie sądzę, zeby miała słabą głowę. Natomiast sądzę, że takie zachowanie zniszczyło mi wątrobę i/lub zaczęłam inaczej reagowac na alkohol. Kiedyś nigdy nie miałam kaca, potem miałam małego, a teraz mam kaca giganta. WIęc albo piję jedno piwo, czy max. dwa, albo jak mam okazję raz w roku, to piję ile wlezie i potem następnego dnia ledwo żyję. Ale takie ekscesy to naprawde raz na rok najwyżej.

A tuś mi, bratku! Teoria, dziecko, a kto tak napił się? :D Dam ci sprawdzoną rade, już tu jednemu dzisiaj radziłam: do szklanki z letnią wodą dodaj szczyptę soli, trochę cukru i chłeptaj to powoli. Mnie postawiło na nogi błyskawicznie, a zdychałam, dziecko boże, jak ty. To rada z pogotowia, bo nie chcieli po mnie przyjechać. A dam ci coś na maila, wiesz co :classic_cool:

A tuś mi, bratku! Teoria, dziecko, a kto tak napił się? :D Dam ci sprawdzoną rade, już tu jednemu dzisiaj radziłam: do szklanki z letnią wodą dodaj szczyptę soli, trochę cukru i chłeptaj to powoli. Mnie postawiło na nogi błyskawicznie, a zdychałam, dziecko boże, jak ty. To rada z pogotowia, bo nie chcieli po mnie przyjechać. A dam ci coś na maila, wiesz co :classic_cool:

Ferry jak taką mieszankę wypiję to paw będzie jak stąd do tamtąd :O kotku ja nawet łyzki rosołu nie byłam w stanie przełknąć i pije cały dzień pepsi bo na mojego faceta to działa ale na mnie jakoś nie chce 😭 oj a co się stało że jednak dasz mi na maila ?? :P żal Ci się zrobiło biednej sierotki ? :classic_cool:

Gość United Pants of America
kto tu nie moze wejsc?

United Pants of America ---> ja nie mogłam przez jakies 20 minut ale już jest ok ;)

widac cos sie naprawilo :)

wielbiciel 70B ---> to nie z mojej winy 😭 zmusili i siłą zaciągnęli a następnie wlewali we mnie alkohol mimo moich gorących próśb o zaprzestanie :classic_cool: a że w klubie sami znajomi byli i każdy musiał sie ze mną napić to skończyło się tak jak widać :O :P

wielbiciel 70B ---> kolana mam do krwi pościerane :P tylko nie wiem czy to od tych próśb gorących czy od tego jak mnie facet do domu za włosy po betonie ciągnął :P :D :classic_cool: Biedak --> a coś oprócz kliiniki ? :D

chyba oprocz klinika ;)

aaaaa ;) kurfa to dlatego, że ja jeszcze nie myslę :P eee nie klinik też by nie wszedł :O :O

Gość łączenie
zycie bez kaca-sprawdz!!!! 00:00 anonimiarz Na kaca najlepsza jest-efedryna jak macie znajomych lekarzy lub piguly to zapomnijcie o kacu-nieszkodaliwy zestaw soli f. itd lub jak umiecie kombinowac.Wystarczy dowiedziec sie co to jest.Ja dlugo pije i dlugo szukalem-ale znalazlem...haha...powodzenia...ps.pieknie jest zyc bez kaca! 00:13 anonimiarz skad ten brak zainteresowania?Jestem zaskoczony.Moze wy po prostu lubicie sie meczyc i lubicie miec kaca,a moze tu sami abstynenci sa?????????????????? 00:15 teoria eeee ja własnie mam ten problem ale powiedz mi skąd ja teraz wezmę to cudo ?? Muszę zmienić stopkę ♥ ■ ♥ http://www.szipszop.pl/tickers/4119.gif ♥ ■ ♥ 00:16 anonimiarz Ale mi sie wydaje ze dobra informacja na przyszlosc 00:16 mnie pomaga 2KC profilaktycznie 2KC i nie ma kaca

Gość łączenie
Sprawdzone metody na kaca giganta. 07:54 kacor gigant Tutaj bedziemy sie wymieniac sprawdzonymi metodami niszczenia kaca giganta.Oto moja metoda MGB6 2x dzien po jednej Kalydum 1x dzien po jednej Wit C 1000ug 2x dzien po jednej wapno 3x dzienn po jedej herbatka gastrosam 5 x dziennie Sylimarol 3x po jeden przez 2 mc nie znam lepszej metody!! naprawde pomaga 07:55 lek.med. tłusty rosół czyni cuda

\"Najważniejsze nie dopuszczać do kaca\" , tak mawiał mój jeden kolega. I nie dopuszcza gdzies tak od 1984 roku. :o