Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

torebka zamiast bukietu slubnego

Polecane posty

postanowilam zadnych bukiecikow za 150 PLN, z ktorymi nie wiadomo co zrobic-zbdny balast w rece pojde bez niczego, albo z torebeczka-kopertowa nie krytykuje Waszych wyborow, bo mzoe do Waszych sukni pasuja bukiety moja jest malo slubna, raczej kremowa koktaljowa przylegajaca do ciala, bez kola, satynowa bardzo prosta i pasuja do niej sandaleczki na paseczki i torebka kopertowa, a nie zabudowane buty typu komunijne na obcasiku z kolakcji rylko-kazda ma podobne i jakis bukiecik zamowiony tydzien wczesniej i pod kolor kwiatka pana mlodego zadnych kwiatkow, zadnych pelnych butow, zadnych welonow, co myslicie?

Gość myslimy ze
spierdalaj, nastepna nawiedzona wielka paniusia "zadnych kwiatkow, zadnych pelnych butow, zadnych welonow," jak dla nas mozesz isc w worku po kartoflach.

Gość trelele
zgadzam się z poprzedniczka... Z drugiej strony o gustach sie nie dyskutuje...

Gość a wedlug mnie to
zazdrosc. Laski po prostu nie stac na wesele jakie by chciala, stad to najezdzanie na bukiety za 150 zl, i buty z kolekcji Ryłko.

Gość czarna jolka
najpierw szydzisz z komunijnej kolekcji Ryłko i bukietów pod kolor butonierki pana młodego - a potem sie pytasz o zdanie ? .. nas , te które wybrałyśmy tandetę ? uważam że będziesz wygladała okropnie w tej swojej koszulowo-"koktajlowej" sukieniusi i z torebką kopertową . Nie licz raczej na szczere komplementy gości ....

-->> Nixe Zgadzam się z tobą w 100%, a te buty Ryłko są masakra. Śmieszą mnie najbardziej te babki które potem swoje buty wystawiają na Allegro i myślą że ktoś im to kupi...ble. Też będe mieć sandałki pasujace do sukni ślubnej ale takie które bede mogła założyć na inną też okazję lub też chodzić w nich w lecie.

Gość abcdefghijkl
a dla mnie kiczowate jest właśnie silenie sie na bycie taka "oryginalną" . jak taka jesteś hop do przodu autorko , to idź za ciosem i z przyjęcia ( mniemam , że nie odstawiasz "kiczu i tandety" jakim jest wesele ) zrób bankiet z krakersami i paluszkami i przekąskami na jednym stole . No zeby do sukni koktailowej pasowało. A żeby uściślić - na przyjęcie typu koktail zakładasz pełne buty i RAJSTOPY . A do tych swoich sandałków chyba nie nałożysz rajstop ?