Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julaaaaa

nie wie kim jest Hitler ...jak wytluamczyc -pokazac ?

Polecane posty

Gość julaaaaa

słuchajcie, mam kolege Hindusa, okazuje sie ze nie tylko on ale w ogole azjaci nie maja zbytnio pojecia o polskiej kulturze. dzis zaskoczył mnie pytaniem kim jest hitler jak zaczełam mu opowiadac co Niemcy wyprawiali z Nami, Zydami w czasie II wojny swiatowej.. probowałam to jakos ubrac w slowa ale ogrom tego co ten szatan narobil przekracza moje umiejetności językowe... jak ja mam mu to wytłumaczyc?? myslalam o tym zeby wyslac mu film o naszym papiezu... ale czy on go zroumie ???? co mam robic ? jestem... ehhhhhhhhhh.. pokazałam mu filmy na youtube, hitlera, oświecim, ale i tak wydaje mi sie to dla niego takie "puste" mimo ze byl rozgorczyny gdy oznajmiłam mu ze ze zwłok zabitnych robiono mydło ... pomózcie !!!! przeciez to takie wazne !!! kumplujemy sie, ja znam kawałek historii Indii, wiem co tam sie działo...jak uświadomić azjate ???? bardzo mi zależy

Gość sssssssssssssssssssss
Kiedyś pracowałam z pewną Tajką. Pytała skąd mam taką białą skórę. Nie docierało do niej,że Polska leży w Europie i biali w niej mieszkają. Jakbym grochem o ścianę rzucała. A tu Hitler i cała złożoność problemu. Dalibóg, ja bym zrezygnowała z tak karkołomnego pomysłu.

I w jego kraju bądź okolicach, czy w Azji jest dość despotów, tyranów, ludobójców by sie szybko na ich przykładzie dowiedział kim był Hitler ....

--> julaaaaa { ale ogrom tego co ten szatan narobil przekracza moje umiejetności językowe... } Taaa... szatan. Tak dla twojej informacji to zrobili ludzie nie szatan. LUDZIE. :o

Gość do Szalonej Krowy
co??