Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panna 34

gdzie leży mój błąd?????????? samotność

Polecane posty

Gość stara panna 34

nie umiem zatrzymać przy sobie faceta... wszyscy odeszli do innych :( nie jestem brzydka, nie jestem decha, nie jestem garbata, niedouczona, nie krzyczę, nie przeklinam, chyba, że w skrajnych sytuacjach... lubię seks, jestem wierna, znajomi podziwiają mój styl, dbam o siebie, znam języki obce, mam hobby i pasje, dbam o atmosferę spotkań, jestem przyjazna, mam swoje wady, napewno, mogę je wyliczyć, ale wiem, że to nie są wady ważące o istnieniu związku - widzę, że te same wady mają też inne kobiety, które jednak mają facetów, więc napewno o nie nie chodzi ... zaden z facetów mi nie powiedział, że z jakiejkolwiek mojej przyczyny - wady odchodzą... poprostu poznali inną... ale musi być w innych coś, czego mnie jednak brakuje... czego mi brakuje? co mają one, czego ja nie mam?

Gość seksapil perhaps
tego się nie wyuczysz. Ma się albo nie.

Gość stara panna 34
a co ich do mnie przyciąga jak nie sexapeal? nie narzekam na brak powodzenia, narzekam na to, że odchodzą... coś jest we mnie nie tak i nie mogę tego rozpoznać :( nigdy z nikim się nie nudziłam, zawsze mieliśmy o czym rozmawiać, wspólne tematy, zazwyczaj rozumieliśmy się, potrafiliśmy dojść do porozumienia, ciche dni nie w moim stylu... kłótnie też nie, choć nie jestem osobą, która zawsze ustępuje. dbałam, by nie było nudy, tak w życiu jak i w łóżku

Gość seksapil perhaps
Masz faceta przyjaciela? Takiego, z którym możesz pogadać od serca?

Gość stara panna 34
nie

Gość stara panna 34
max "zatrzymałam" przy sobie faceta 2 lata, ale jak się okazało później, pół roku przed odejściem był już z inną.

Gość seksapil perhaps
Szkoda. Jak by ktoś taki był, to takie właśnie pytanie można by mu zadać. Tu cię nikt nie zna, nie wie, jak się zachowujesz, czy jest w tobie coś irytującego itp. Ktoś, kto by cię znał, ale mężczyzna, nie kobieta, najlepiej by sprawę wyjaśnił.

Gość 07.42
najlepiej na takie pytanie odpowiedział by któryś z twoich byłych facetów :)

Gość ladna leb ma za duzy
a moze ty tak bardzo chcesz miec faceta,ze oni zaczynaja sie ciebie bac. i moze mowiac o facecie masz na mysli od razu kandydata na meza??