Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Ponura noc...

Polecane posty

Gość sluchaj Andrzej
czy Ty w ogole czytasz co ludzie tutaj do Ciebie pisza? nic tylko ciagle o jednym, moze przestan byc tak zapatrzony w swoje problemy i zauwaz ludzi kiedy chca Ci pomoc :)

Gość ona z Biłgoraja
jesteś młody jeszcze wszystko przed tobą,ja czesto podobnnie myślałam dlategoze łatwo się załamuje.Jednak życie to nie tylko ponure chwile bywają też te piekne na które warto czekać.. Własnie sie rozpadało,więc mioża ra pogoda tak na ciebie działa? Uwierz w siebie i częściej sie usmiechaj a ktoś na pewno ciebie zauważy. W jakiej części Biłgoraja mieszkasz?

NIE NIE NIE i jeszcze raz nie! Zaden skok, to nie rozwiaze Twojego problemu. Zabije go, tak jak Ciebie. A może inaczej. Skoro przeszkadza Ci twoj wyglad...popros o pomoc jakieś kolezanki.. hmm..mowisz ze nie masz..to moze dziewczyny z forum...ja chetnie pomoge. tak jak z kazdej dziewczyny mozna zrobic pieknac i z faceta mozna...czesto nie uroda sie liczy a cala otoczka... tu jest tyle dziewczyn ze na pewno wspolnie umialybysmy ci pomoc..w sprawie meskosci. A jesli chodzi o samotnosc i inne...to moze zglos sie to jakiejs organizacji. Latwo mi mowic, bo nie mialam takiego problemu, ale jakys poszukal w necie...

Samonojstwo jest tez egoistyczne bo zamiast myslec o innych myslimy tylko o sobie, zeby skonczyc swoje cierpienie, a nie bierzemy pod uwage ze koniec naszego cierpienia bedzie poczatkiem cierpienia dla wielu bliskich nam osob