Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arnia

Czy podżyrowalibyście debet osobie jeżeli

Polecane posty

Arnia - nie masz wrażenia ze niepracujący mąż i tych troje dorosłych dzieciaków mogłoby się wziąć do roboty i zarabiać na spłatę długów rodzinnych? Czemu masz ponosić konsekwencje cudzych błędów? A męża to bym ustawiła - albo zostawiła :O

Witam serdecznie. Odespałam nockę i pierwsze co zrobiłam to kawa i komputer. Pisaliście, dziękuję, a ja niewiele mam do napisania, bo nic nie wiem. Mąż się nie odzywa do mnie, jakby mógł mnie zniszczyć wzrokiem to już by nie miał tu kto Wam odpisać. Nie dowiem się od niego jak załatwili sprawę. Zadzwoniłam też do jego drugiej siostry tej młodszej ale ona nic nie wie. Tyle. Napewno nie będą mnie już zmuszać do żadnego podpisu, bynajmniej tak myślę, a jeśli, to usłyszą mocne NIE. Jeśli coś się jeszcze dowiem, napiszę i dziękuję wszystkim, podtrzymaliście mnie na duchu. Pozdrawiam. do ficulki --> znam linka, który mi podajesz, czytałam trochę i powiem Ci że odnosi się on do mnie, niestety sporo się zgadza, napiszę do Ciebie, tylko muszę być sama w domu. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dziękuję

witam! Poszukuje chętnych osób do wzięcia udziału w programie obyczajowym! Do programu zapraszamy pary, małżeństwa, ludzi żyjących w stałych związkach, w których jedna ze stron, , ma pretensje do swojej drugiej połówki, o to, że wspiera finansowo rodzinę, krewnych!

Gość frgregregrrrtrtrt
NIGDY NIKOMU NIE PODZYRUJE NICZEGO!