Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherry coke

spędziłam święta w kuchni na zmywaku, Święta są bez sensu

Polecane posty

Gość cherry coke

całe święta spędziłam w kuchni zmywając znaczynia, podając nowe dania, wymieniając talerzyki i sztućće. nie było dla mnie nawet miejsca przy stole, popłakałam się 3 razy..... mieszkam u tesciowej do lipca i pomagałam jej, ale wyszło tak ze zapierdzielałam jak dziki osioł .........mam dośc. jestem zmęczona, i wszystko mnie boli. świtęta są bez sensu, najpierw sprzatanie a potem znowu nasyfione i z powrotem sprzatanie......

ja sie pozarlam ze starym,ale jak!! wiec sie pociesz! a ze swieta to stres i bezsens to nie nowego

Gość cherry coke
jestem zmęczona, każda kostka mnie boli. a jak wszyscy się rozsiedli to pozal się boże zadna dupska nie ruszyłą zeby coś pomóc....ech...... czekam na mieszkanie...jak juz będę miała sowje, to będę przychdzic na gotowe.....

Gość cherry coke
oj nie, na męza nie mogę narzekać.. pomagał jak mógł.gorzej z teściową.

Gość boskie buenos
ja też spędziłam święta poza domem i nie narzekam,ale na następne święta trzeba będzie się zrewanżować i to ja będę zapierdzielać na zmywaku :P

Gość cherry coke
zeby ktoś mógł posiedzieć i poleniuchować...ktoś musi zapierdzielać:)

Gość merton
a czy niemoglas poprostu odstawic do zlewu naczyn i tez swietowac?

napisała, że \"żadna\" d... nie ruszyła i że ona sama wszystko robiła, z czego wynika, że robiła przy stole sama nie moja wina, że dziewczyna wyraziła się nieadekwatnie do sytuacji, skoro mąz jej pomagał ale ide o zakład, że w 90% domach kobiety latały między kuchnią a stołem a faceci żarli , gadali i oglądali tv i nie jest mi łyso, tylko miło, ze w przypadki autorki tematu było inaczej

Gość cherry coke
nie potrafiłam odstawić fury naczyń do zlweu i patrzec jak zakwitną.... pozatym jak się na bieżąco zmywało to łatwiej było ytrzymac porzadek... a naczy c było duzo bo przy stole siedziało 18 osob

Gość merton
ja bym odstawila przeciez do kuchni goscie ci nie łąza bo poco, a po imprezce wspolnie by sie myło - tzn jedni myja inni wycieraja jeszce inni ze stołu sprzataja albo przed nastepnymi swietami ustal jasno reguły ja podaje do stołu ty zbierasz brudne a ktos muje na biezaco albo kup zmywarke:)

Gość postaw się na drugi raz
robota głupiego szuka :O Ostatnio tak miałam na urodzinach tesciach . Od piątku zapierdzielałam u tesciowej ( prosiła mnie o pomoc ) , zeby na niedzielę kiedy to goscie się zwalą było wszystko pieknie przygotowane. Owszem i było , ale byłam tak zmeczona , ze jak wrociłam do domu to ledwo sie ruszałam. Oczywiscie druga synowa szpanowała długimi pazurkami i szpilkami. Na koniec dostała jeszcze sporą wałowkę , a ja nawet kawałka ciasta, bo przeciez siedziałam u tesciow prawie 3 dni i swoje wyjadłam :O przyrzeklam sobie , ze to był ostatni raz kiedy się mną tak wyręczono.

U nas w swieta pomagal kazdy moje siostry, szwagrowie, mama. Ala i tak mi sie wydaje ze swieta sa nudne po sniadaniu siostry ze szwargami pojechali do tesciowych mama z tata do cioci a ja zostalam sama w domu i byly nudy-straszne