Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość John____

American Nigga!

Polecane posty

Gość John____

Hi dziewcynki! Jestem amerykanski boy, urodzilm sie na slasku, jest to dla mnie very improtant! Dziewcznki polskie to piekne czipki! jestesci e old scholowe, jestem bardzo impresiv dla was i waszych cial. dzifki bardzo mnie krecicie, realy i now! prosze napiszcie czy kreci was amerikanim boy iz polska krwia! thx very uch, fajne jest to forum of course bo sa polisk czipki

Gość paszoł w pizdiec

cholernie mnie denerwuje, jak ktos pisze z \"akcentem\' :o i co ma znaczyć "american nigga"? :o American nigger straight from Silesia? :o

Gość John____
american nigga to takie tredy haslo (password) mowiace ze jestem na topie. nie wiem czy w polsce to slowo tez tak jest very znane. juz nie jestem w polsce 20 lat i jezyk nie az tak umiem. wiem to ze polski girls is very nice, a amerykanskie to pastety

A ja wiem, że mam ochotę na papierosa. I wiem że amerykańskie piwo jest do dupy. Tak jak 3/4 rzeczy pochodzące z tego \"k-raju\". Powodzenia Dżonie;P

Gość John____
in america sa inne prawa, tam wszytko jest i jest very tani. co do sex to tam wszystko jest proste, najbardziej hot is young studentki ktore robia wszystko i jej friends, pozniej takie po 5-10 chodza po academic school robia co chcesz w america nie lubie japanise people, piwo oraz jedzenie jest slabe, za to mamy low rider i wozy z 26 calowymi felgami, reali nigga shit :), kwasy, domowe imprezy is very hot, w polska takich nie ma

Gość gigi_jejeje
imprezy-liczba mnoga ,czyli nie powinno być "is" tylko "are":) taki z ciebie amerykaniec jak ze mnie toster

Gość John____
sorry, ja tak jestem po wrazaniem ze tu pisze i tak staram sie mysle c po poslku ze literkowki sa. to nie jest joke ja naprawde jestem amreiknamski. moze cos chcesie sie dowiedziec?

Polecam radę Musztardy^^ Nie lubimy- więc wróć, miej swojego love-ridera z 26\' kołami i pieprz się po kątach mówiąc wieśniackim akcentem + popijając 2% piwo ;P Marnie Dżonie- już wiemy że ameryka jest siedliskiem idiotyzmu...

Gość John____
wy meskie dzifki, jestescie very taili and stupid polska a america to 20 lat roznica, nagi dog kutas z was ludzie z pola

Oł, skąd wiesz co robię jak potrzebuję kasy? Taili- co to kur%$ znaczy? Może tiny? A nawet jeżeli- to co;P Idź, i nie wracaj. A kysz maro nieczysta :P My przynajmniej jesteśmy kutas psa, ty jesteś szczecinką kopulacyjną Ascaris suum;P