Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgfg

nAWET marzenka sobie walnela silikony..tragedia!a tak chudziutka jest...

Polecane posty

Gość gfgfgfg
JESLI KTOS CHCE ZOBACZYC CALĄ GALERIE POLECAM .. HAHA NIC TYLKO SIE SMIAĆ . MARZENKA WSZEDZIE EMANUJE SWYMI CYCOCHAMI WIELKIMI. http://www.misspolonia.com.pl/Miss,i,Formula,1,558.html

Gość JjjjAaaaJjjjUuuuSssZzzKkkkOooo
Róbta co chceta ! Jak jakaś laska lubi sztuczności to niech się szczyci dziełem swego doktora plastyka. Lepszy sztuczny big cyc niż nic !?

Gość ale zazdroscicieeee
PRZECIEZ ona ma malutki zgrabny ale jędrny biuscik.

Gość makwienej
wszystko mozna powiedziec o jej biuscie ale na pewno nie to,ze jest MALUTKI

Gość ale zazdroscicieeee
a jaki? wielki? prosze cie... marzene akurat widzialam na zywo w kraku jak byla z miss wszystkimi i jest strasznie chudaaa chudsza niz na fotach../ wiec skad by miala wieeelki biust taki ... poza tym popatrz na dode ...ona to ma wielki..

Gość dokładnie popieram CIASTKO Z
kremem.. ważne że ładnie wygląda, jeśli lepiej się z tym czuje, to tylko pogratulować decyzji.

Gość ugkf
Nie bądźcie śmieszne. Dla tych, które mają małe cycki wszystkie duże są sztuczne :D :D Żenada... Moim zdaniem dziewczyna ma prawdziwe! Widać to na jednym ze zdjęć z bliska.

Gość rgfgferf
ja mam podobny biust do niej... i tez jestem szczupla... i napewno nie mam sztucznych...

Gość KasiaBB
Mówcie co chcecie ale ja uważam,że najlepszy jest naturalny biust nawet jeśli jest mały przecież małe też jest piękne. Sztuczny biust tak naprawdę nie wiem dla kogo jest bo jeśli dla mężczyzny to jest to największa głupota świata prawdziwy mężczyzna pkocha i ten malutki. Zwracam honor jeżeli ktoś to robi tylko dla siebie i własnego samopoczucia.

A ja nie mam nic przeciwko silikonowym piersiom. Powiem więcej, gdyby mnie było stać, to za jakieś 10 - 15 lat, sama bym sobie je zrobiła. A tak! Dla własnego dobrego samopoczucia. I żeby było jasne. nie mam na mysli gigantycznych balonów, a\'la Pamela Anderson, czy zmarła niedawno Anna Nicole. Mówię o naturalnej wielkości piersiach. I nie rozumiem tych przysrywań niektórych kobiet, że silikony są wstrętne, a kobiety, które je sobie fundują to puste, bezmózgie lale.

Gość niiiiiiinnnna
ej ale czy to nie jest przypadkiem tak, ze miss nie moze miec sztucznego biustu?

Gość niiiiiiinnnna
no to chyba, ze tak, bo kiedys coś mi się obiło uszy,że kandydatka na miss nie moze miec poprawianej sztucznie urody. :)

obawiam się, ze to prawdziwy czy nie nie jest istotne w wyborach miss... a szkoda, ale te wybory sa glupie i tak:P

Gość niiiiiiinnnna
w takim razie faktycznie są głupie, bo równie dobrze moze wygrać kazda panna która ma dużo kaski na operacje plastyczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blanqua :D To nie sa przecież wybory miss intelektu. Grunt, żeby panna potrafiła sklecić parę sensownych zdań, popaplała coś o pokoju na świecie, biedzie i niedożywionych dzieciach ;) Chociaż, jak się tak dobrze zastanowić, to spójrzcie na Kręglicką, czy nawet Ewę Wachowiak. Obie po studiach, kobiety mające coś do powiedzenia, robiącę karierę w biznesie, czy w mediach. :)

Gość niiiiiiinnnna
hahahahha!!! no to mamy AŻ DWIE!! :P sporo. Ewa Wachowicz motylem byla lecz ostro przytyla. smieszy mnie to trochę.

Gość makwienej
do ale zazdrosnice- wez mnie nie denerwuj, ona ma maly biust ? obrazasz teraz wszytskie posiadaczki miseczki A :( marzena ma duze piersi, i na pewno swoje bo to widac

Gość do issimyyy
ma duże piersi?wiec jakiema doda?buhahaha moze marzena ma jeszcze miseczke c??smiech na sali.na oko widac ze b.

Gość makwienej
B to jest calkiem spory biust, wiec nie piszcie,ze ma malutkie bo jestescie smieszne

Gość do issimyyy
alemarzena ma male piersi..wiem to na pewno./nie pytaj skąd..studiowalam na etj samej uczelni więc widywalam ją często i widzialam ze ma piersi male..zrozum ze to pusch up daje takie wrażenie a zdjecia dodatkowo pogrubiają . jak ja ubiore puszup to mam piersi normalnie F a nosz emiseczke d wiec o dwa rozmiary mnie pogrubią taki stanik i wygl;adam jak mleczna krowa:(

Gość makwienej
ale mi chodzi o to,ze wygladaja na duze... ja nawet jak swoje wysciskam pushapem to tak sie nie prezentują

Gość TY JESTES ZE WSI NA BANK
no a jaką masz miseczke skoro wyciskasz puszapem i sie nie prezentują tak?:)

niiiiiiinnnna Co z tego, że aż dwie? Napisałam przecież, że to nie konkurs na mistrzynie intelektu, prawda?

Gość ona nie ma B
no wezcie przestancie gadac glupoty ona na pewno nie ma B !! ja mam C i mam mniejsze. ona ma duze C albo nawet D!!!!!!!!!!!!!!!! poza tym ma duze ladne piersi i jest to jeden z jej glownych atutow!!!!!! od razu sie rzucaja w oczy.

Gość kolezanka szczera
JAK JUZ TO MARZENA MA SWOJE CYCKI. PO PROSTU MA DOBRY STANIK NA TYCH ZDJECIACH I TYLE. ŁADNIE BIUST WYGLADA!!!