Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kontrreformacja

pomoc pilnie

Polecane posty

Gość Kontrreformacja

Pewnie na tyle wątków kiedyś już takie pytanie tu padło,ale spytam. I z góry uprzedzam,żeby się powstrzymać od głupich komantarzy,bo jak nie wiem,to nie mówię z góry... więc - może ktoś wie,jak uzyskać informacjie o tym,czy szanowny małżonek posiada jakieś dziecię na boku z tzw.czasów młodości. Nie bardzo mam koncepcję skąd takie uzyskać?

Gość ...LENA
heyka! Czy myślisz,że to dobry pomysł aby tego szukać? Co Cię do tego tak popchnęło???

Gość Kontrreformacja
znikająca kasa;)

Gość nddffngd
jak ma poprzedni dowód osobisty, dziecko może być tam wpisane

Gość Kontrreformacja
Lipa. Nie ma obowiązku wpisywania dzieci do dowodu od obowiązywania nowych. W domu siedzi,więc to nie kochanka,ale kasa znika i nie wiem - gdzie.

Gość ...LENA
taka se gałązka - ma rację - pogadaj o tym z mężem!!! nikt nie zgadnie dlaczego znika kasa!? A może Twój mąż ma skłonności do hazardu???

Gość Kontrreformacja
nie ma bardzo sposobności,jest w domu po pracy,a to jest kwota ok.300 zł/m-c więc takie średnie alimenty,nie?

Gość ...LENA
Urząd Stanu Cywilnego to też dobry pomysł!!! Ale po co szukać i drążyć ,jak możesz zapytać męża!!!

Gość ...LENA
no tak to wygląda! Ale to nic pewnego!

Gość Kontrreformacja
A co z ustawą o ochronie danych osobowych? wątpię,żeby w usc podali mi takie informacje.

Gość kopenhaga - aga- aga
W USC nikt Ci niczego nie powie, skoro tak Ci zależy na tym, czy to na pewno alimenty - zostaje Ci prywatny detektyw, przejmowanie poczty, szukanie kwitków, a może prawa w Sądzie?

Gość kopenhaga - aga- aga
Sprawa w sądzie...oczywiście, nie PRAWA. Ale moim zdaniem - naprawdę najlepiej porozmawiaj z mężem, masz prawo wiedzieć, co się dzieje z WASZYMI pieniędzmi!

Gość ...LENA
kochana kontrreformacjo pozostaje Ci jedno tylko wyjście- SZCZERA ROZMOWA Z MAŁŻONKIEM!!!

Gość Kontrreformacja
tyle,że nie bardzo wierzę w szczerość odpowiedzi,chyba faktycznie tylko detektyw...

Gość Kontrreformacja
Ale ten poniżej,że "mój mąż ma dziecko z inną kobietą",albo "zdradzane żony" - nie jest dziwny?

Gość ...LENA
PO CO DETEKTYW? POROZMAWIAJ Z MĘŻEM! PISZESZ ŻE JEST DOMATOREM,BO SIEDZI PO PRACY W DOMKU,MUSI WIĘC BYĆ W PORZĄDKU FACETEM I NIE BĘDZIE UNIKAŁ ROZMOWY Z TOBĄ! PO CO CI SIĘ KOSZTOWAĆ NA DETEKTYWA?

Jak ma rachunek bankowy to sprawdzic historie rachunku i zobaczysz do kogo idzie te 300zl. Najlepiej przechwycic te co z banku przychodza do domu. Rozmowa z mezem napewno jednak bedzie lepsza. Pozatym jest wiele mozliwosci przepuszczania tej kasy niekoniecznie zwiazanych z nieslubnym dzieckiem:)