Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalaminicccaaaa

Płakać mi sie już chce porażka...ćwicze a dalej łydka 35 cm tylko.pomozcie!

Polecane posty

Gość zalaminicccaaaa

Nic mi nie daje to ze cwicze na nogi..dalej mam tylko 35 cm włydzie..mierze i mierze codzień z nadzieją ze poszerzyla sie i nic:(

Gość zalaminicccaaaa
moze ktos mi da nadzieje ze da rady ja poszerzyć jakimis cwiczonkami?niech napisze ktos komu sie udalo i jak././plisss

hm z tego co wiem miesnie nie rosna z dnia na dzien:) ile juz cwiczyc? na ldyki dobry jest rower

Gość zalaminicccaaaa
cwicze 2 miesiące :(

no dla mnie to troche za malo jeszcze:) tym bardziej jesli wczesniej nie cwiczylas to moze miesnie potrzebuja czasu?:) a moze masz zly zestaw cwiczen -moze nie cwiczysz na ich mase

Gość jejku OOOOOOOOOOO
wiesz co ja mam przeciwnie, za duzo od cwiczeń ,ale polece ci co jest najskuteczniejsze biegi ,dlugie dystanse co 2 dzien ,a mi teraz zaden kozaczek nie chce sie zapiac mam 41 cm i co ty na to ?

Gość lenka-p1
Ja mam 34 i moje nogi wyglądają jak patyki. Nie wspomne o kostce. :((

Gość TylkoTylkoTylko
tylko?? ja mam 31 i jest suuuper absolutnie ani cm więcej! (mam 165cm)

Gość lenka-p1
Ja mam 168 wzrostu i 2 kg i wygladam strasznie chudo.

Gość jak dla mnie to chyba
musisz mieć 190cm jesli to i za mało... ale jakby co to polecam rower... pojeździsz w lato i jesienią bedzie kilka cm wiecej

Gość lenka-p1
Miało być 52 kg.

Jeździj na rowerze na największym obciążeniu, żeby jak najciężej ci się jechało, w ten sposób urosną nieco mięśnie i łydka zyska cm

Gość no dziek ikochaneee
kurde a jaki zestawik ćwiczeń polecicie?issima ja wiem z enie masz grubej łydy bo masz za chudą :)tak jak ja.

Gość zwariooalaan
wybacz ale 34 cm to cm mniej ode mnie a ja jestem wyzsza lenko od ciebie i mam nogi w sam raz a na pewno nei za chude..wiec co ty pleciesz?chyba ze masz kostke chudą ..

dobra duszka ma racje. Kumpela w celu schudniecia jezdzila na rowerze stacjonarnym 20km dziennie i lydy jej sie zrobily jak u schwarzeneggera :D a swoja droga, to nie wiem co ty chcesz od 35cm lydki. w sam raz jest.

Gość lenka-p1
Co ja pletę??Jeszcze sie taki nie znalazł kto powiedział, że nie mam za chudych nóg!!!Moja noga to kość piszczelowa obciągnięta skórą i 20 dag mięsa na łydce. Jak ktoś ma 34 i twierdzi, że ma za gruba, to pozdrawiam.

Gość zwariooalaan
lenka ty jestes chora dziewczyno??ranyboskie ja mam 170 cm wzrostu i jesetm przy kosci bo waże 65 ilo a łydke teraz mierzylam specjalnie dokladnie w nszjerszym miejscu i mam 34,5 cm i kazda znajoma mi mowi ze mam zgrabne łydeczki i im sie podobają bo przynajmniej nie chude tylko w sam raz są ..wiec nie rozumiem jak mozesz miec skóe i kosci skoro masz pol cm mniej..moze kostke masz za chudą . ja w kostce mam 22 cm.

Gość lenka-p1
W kostce mam 21 cm.

Tak jak myslalam, calkiem fajne lydki. I ogolnie nogi wporzo. Ja mam szczuplejsze lydki od ciebie, ale bardzo mi sie podobaja :) Niestety uda mam grubsze wiec razem kiepsko to wyglada. Ale pracuje nad tym :)

Gość lenka-p1
na zdjęciu zawsze wychodzi sie grubiej.

Wiem, ze to jak grochem o sciane, ale co tam. Dziewczyno, masz ladne harmonijnie zbudowane nogi! Pokazuj je swiatu, chodz w kieckach i ciesz sie :) Szkoda czasu na wyimaginowane kompleksy.

Gość zwariooalaan
no i fajne masz łydki ale na dole ponad kostka szczuplejsze niz moje troche:) pozatym uda masz dosyć masywne..a ile masz w udku>?blagam powiedz ..a ja zaraz zmierze i ci te powiem:)

Gość wszystko jasne juz jest
ranybombel przeciez masz super zgrabne nogi i jesli cos tu jest za chude to tylko kostki a nie łydki.

Gość UWIERZE ZE MASZ CHUDE JESLI MI
COS POWIESZ. czy twe łydk iłączą sie ze sobą jak stoisz prosto i próbujesz je łaczyć podczas tego stania?czy łącza sie łydki obu nóżek ?czy nie? jak nie to wszystko jasne i prawda ze za chude a jesli sie łączą to normalne i zgrabne:) na zdjeciu nie widze czy stoisz tak ze je chcesz łączyć czy tez ot tak stanęlas sobie ..

Gość lenka-p1
łączą mi się łydki jak stanę prosto.

Gość jajko i kura
hej ja mam w udzie 55 cm a wy