Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sluchajaca

glosniki-doradzcie jakie sa dobre

Polecane posty

Gość sluchajaca

chcialabym sobie kupic glosniki, takie ktore moge podpiac do komputera, jednoczesnie zalezy mi zeby mialy dobry dzwiek, poniewaz bardzo czesto slucham muzyki nie znam sie na tym kompletnie wiec prosze was o rade-wiadomo, nie chce zeby w sklepie wcisnieto mi byle co:) fajnie by bylo jeszcze zeby cena byla jakas wzgledna (jestem studentka);)

Gość Creative lub
Logitech, ze wskazaniem na te drugie. Oczywiście z subwooferem, a satelity powinny być raczej 2-drożne. Nawet zestaw 2+1 za ok. 150 PLN gra już bardzo fajnie

Gość lucjasssss
Z głośników bluetooth, które kupiłem internetowo na stronie http://lispol.com jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobra jakość dźwięku, nie ma takiego szumu jak to zazwyczaj w głośnikach się słyszy. Sklep poza głośnikami sprzedaje w zasadzie wszystko co ma jakiś związek z drobną elektroniką. Akumulatory, oświetlenie, podłączenia, wtyczki – jest tego naprawdę dużo, także jak coś to do nich odsyłam.

Gość Bozon

W mojej opinii natomiast warto zwrócić uwagę na ofertę producenta STX u którego będziecie mogli znaleźć szeroki wybór propozycji i to głośników zarówno do słuchania muzyki, oglądania filmów, czy nawet wersji do samochodu. Myślę, że się nie zawiedziecie i do tego w razie pytań zawsze można dowiedzieć się wszystkiego od ich obsługi klienta.