Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinusia

pomozcie!!!!cholernie mi zalezy!!!!

Polecane posty

Gość malinusia

chce wkrecic sie do faceta do domu na sex, watpie czy sam sie zaprosi, poradzcie jaki znalezc pretekst, czy wpasc na niego na ulicy pod jego blokiem czy jakos inaczej to zrobic?? piszcie proosze...

Gość prowokacja...........
nie odpisywać :o

Gość jhhhds
zadzwon i powiedz tak: slonko bzykniesz mnie, bez zobowiazan, zlejesz mi sie do ust, ja sie ubieram i nigdy nie przyjde. Jestem zdrowa, ale mam chcice na Ciebie, zrobie wszystko, moj tyleczek tylko czeka na twojego konia.. po tym napewno zrniecie pewne

Gość malinusia
o co Ci chodzi????

Gość malinusia
zależało mi na poważnych radach ...szczególnie faceci mogliby tu cos poradzic

Gość jhhhds
czy zle napisalem? Mozesz tez zadzwonic do drzwi, jak otworzyc spuscic mu spodnie i scisnac mu wory, ale tak ze sperma wyjdzie nosem... :)

że co? na poważnych radach? poważna rada jak się facetowi wkręcić do chaty na rżnięcie????? wpadając na niego pod blokiem????? oj laska śmieszne i żałosne to co piszesz :O

Gość jhhhds
to jest pusta gowniara, co chce sie czepac, bo koles postawil jej bilet autobusowy. dziewczyno jak chcesz sie dymac, to chociaz tego tutaj nei pisz, znajdz sobie jakiegos frajera, np barona kapciowego i niech Ciebie posuwa. jesli chcesz byc (jak piosenka peji) "z kwiatka na kwiatek przeskoczyla.... " to tym swoim fagasom zaoszczedz to, bo bedziesz miala tulipany na cipie ktore ropnieja, a pozniej jak ten murzyn w wawie bedziesz nosic zaraze!

Gość malinusia
nie wiem co tu żałosnego

Gość malinusia
po prostu chcę znaleźć jakis powod ze niby wpadam ot tak sobie z czym innym a potem to juz jakos pojdzie

Gość trele morellle
Zapraszam serdecznie wszystkich www.free.amciu.com :)

rzuc sie na niego przy najblizszej okazji. jesli nie bedzie mial nic przeciwko, cel osiagniety, inaczej - trudno. a czemu myslisz, ze sam cie nie zaprosi? :]

Gość malinusia
sama nie wiem , raz juz tak zrobil tzn pierwszy się nie odezwał ale jak poszłam do niego tak sobie to się dobrał

pozycz cos od niego, a potem przyjdz oddac. przyjdz i powiedz, ze ci sie nudzilo i wpadlas. przyjdz i powiedz, ze masz problem z kompem, a on ma ci doradzic, co zrobic. przyjdz z katlogiem Avonu i spytaj czy nie chcialby czegos zamowic swojej mamie albo sobie. ;] jak bedzie padac deszcz to wpadnij do niego, bo przechodzilas i nie chcialas zmoknac. cokolwiek!

Gość malinusia
muehehe o co Ci biega z tą niepoczytalnoscią?

Gość jhhhds
tylko z zaskoczenia nie idz lepiej, bo moze sie nie myl i ma ser za napletkiem, i co wtedy?? chyba nie chcesz topionego smakowac?

Gość malinusia
pijana werter , dzięki ze w miarę poważnie to potraktowałaś . z kompem i Avonem to mogłam najpierw zadyndać...sama juz nie wiem to poplatana sytuacja

Gość ZIELONOGORZANIN
dobry sposób to zdobądź jego gg lub inny komunikator.napisz mu ze napisałaś do niego na chybił trafił I umów sie z nim na cyber sex,pisz odważnie I o tym co chcesz z nim robić.Potem udaj że nie wiedizałas że mieszka tak blisko I bardzo ci wstyd bedzie jak spotkacie sie na ulicy.jeśli bedzie miał nadal chęć to idz I daj się zerżnąć. W sumie to chciałbym znać taką laskę jak ty.

\"sama nie wiem , raz juz tak zrobil tzn pierwszy się nie odezwał ale jak poszłam do niego tak sobie to się dobrał \" umiesz to wyjaśnić? - no chyba że jakiś podszyw tu działa a poza tym dziewczyno - znasz tego kolesia? czy tak sobie romantycznie postanowiłaś go uwieść? i dziwisz się że mam wrażenie że z tobą coś nie tak?

Gość malinusia
jhhhds widzę ,ze Ty nie myjesz człona tygodniami skoro wiesz co to ser za napletkiem , tan gosc bardzo dba o siebie : )

Gość malinusia
muehehe znam go , to moj kolega , chodziło mi o to ze jakis czas temu pierwszy z propozycja nie wyskoczył ale wtedy miałam po c do niego isc nie musialam nic wymyslac i jak byłam u niego to się dobrał

Gość trele morellle
Serdecznie zapraszam! www.free.amciu.com :)

Gość malinusia
podobam mu się , to wiem on lubi blondynki z ciemnymi oczami , mam duzy biust ......