Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj no oj no

tęsknię za nim

Polecane posty

Gość oj no oj no

mam kumpla, który mi sie podoba. Nie szaleję za nim, ale podoba mi się. Choć nigdy nie myslałam o nim poważnie. Ostatnio zauważyłam, że on jest mną chyba trochę zainteresowany, przynajmniej stara się do mnie zbliżyć. Oczywiście to nie musi nic oznaczac. Ale przez przerwę świąteczną jakoś tak... zatęskniłam za nim... mam ochotę napisać do niego smsa (nigdy jeszcze z nim nie smsowałam więc bez wiekszego powodu nie napiszę do niego, bo nie chcę, żeby pomyślał, że za nim szaleję, nie chcę robic tego "pierwszego kroku", zrsztą jutro się z nim zobaczę w budzie- jesteśmu oboje w LO). Jednak sam fakt, że naprawdę mi go brakuje, zdziwił mnie :) co o tym myślicie?

Gość oj no oj no
ok jutro się widzimy jak nie w natrętny sposób zwrócić na siebie uwagę? i czy mogę jakoś wybadac czy on też za mną tęskni? strasznie bym chciała, żeby napisał pierwszy, ale on jest trochę niesmiały w kwestii damsko-męskiej.

Gość lololololo
wyślij do niego smsa z GG anonimowo i napisz w nim swój nr i dopisz: napisz pod ten nr. Potem powiedz, że to nie Ty, wyprzyj się wszystkiego i wspólnie zastanawiajcie się, kto zrobił mu taki kawał

nie wierz w te niesmiałosc.. ja tez wierzyłam a tu sie okazało ze jakos miał smiałosc poznac majki, kaski,i inne dzieci-kobuety. Do nich tez nie miał ani nr gg ani komorki itp nie wierz w te bajdy. Pewnie teraz siedzi z inną a ty sobie wmawiasz jakies niesmiałosci.

Gość oj no oj no
ale on ma moje gg i nr kom :D poza tym wiem, że kiedyś był zakochany w jednej lasce i nie miał śmiałości jej poderwać- zresztą ona mu tego nie ułatwiała. Ja się posatarm ułatwić ;) tylko jak? poza tą sferą, on jest bardzo śmiały i towarzyski!

Gość może moge pomóc
a mam takie pytanko, czy chodzicie razem do klasy i w której jesteś klasie? Też miałam taki problem, ja chodziłam z nim do jednej klasy a Ty?

Gość o jacie nie moge
Zacznij od puszczania strzalek:)

Gość oj no oj no
tak, jesteśmy razem w klasie co do strzełek, chciałabym, ale mam zablokowane konto, moge tylko wysyłać smsy do orange :(

Gość oj no oj no
dodam, że czesto, kiedy jest na gg, podłącza się do mnie. Kiedyś często klikaliśmy, ale on od jakiegoś czasu nie ma już neta i czasem korzysta u siostry.... więc kontakty pozaszkolne bardzo się ograniczyły

Gość może moge pomóc
no to pogadaj z nim w klasie na przerwie, zrób cosik;p zaraz koniec roku szkolnego jesli jesteście w 3 klasie może to być koniec znajomości;p

Gość o jacie nie moge
kurde kombinuj... Zobacz jutro idziesz do szkoly. Wyslij mu esa z zapytaniem o cos tam bo czegos nie wiesz itd. potem zacznij coraz czesciej jak bedzie ci chetnie pomagal to dawaj mu jakies sygnaly!

Gość oj no oj no
jesteśmy w drugiej klasie a o czym gadać? jak zagadać? na przerwach czesto on do mnie zagaduje, ja czasem do niego też. Ale rzadko rozmawiamy o czymś konkretnym. a miałabym chęć przeporowadzić z nim ciekawą rozmowę- jest b. inteligentny

Gość oj no oj no
tylko, że on nigdy nie wie co się w budzie dzieje! fakt, jest bardzo inteligentny, dlatego świetnie sobie radzi, ale nigdy nie robi zadan, nie wie kiedy są spr itp.

Gość o jacie nie moge
no to wyślij mu esa typu jak ci minely swieta, przeciez chodzicie do tej samej klasy, noo ...

Gość oj no oj no
o jacie nie mogę :) bardzo dziękuję za te rady, ale jak już wspomniałam, nie chcę wysyłac mu smsów bez większego powodu pierwsza :) mówiłam tez, że on jest bardzo inteligentny, kapnie się więc na pewno. O to, jak minęły święta, mogę zapytac jutro :) ale dzięki

Gość o jacie nie moge
o jaaaaaaa:) ale z ciebie d*pa wiesz? co z tego ze pierwsza napiszesz? Czasami trzeba troche podbarwic sytuacje:) Napisz przeciez nie piszesz mu ze ci sie podoba, tylko normalnie jak do kolegi!

Gość oj no oj no
:) może mogę pomóc- o czym pogadac z nim?

Gość oj no oj no
już kiedyś do niego pierwsza napisałam i wtedy mi nie odpisał. Co prawda okazało się, ze nie miał kasy ale nie chcę czekac na smsa godzinami po raz kolejny i sie rozczarować jak wtedy

Gość o jacie nie moge
wez jednak sprobuj cos z tymi lekcjami zakombinowac... Nawet jak wiesz ze nie bedzie mial to mu napisz, a potem odpiszesz cos w stylu "hmm szkoda..., a jak swieta?" Jak mu sie podobasz to na pewno ci niedlugo odpisze, jak nie to raczej nie masz co sie ludzic:/

Gość może moge pomóc
nie wiem o czym;p

Gość oj no oj no
up

Gość oj no oj no
może mogę pomóc- żadnych pomysłów? o czym Ty z nim gadałaś kiedy byłaś w podobnej sytuacji? :)

Gość lololololoo
ktoś kiedyś pisal, żeby wysłać mu "niby przypadkiem" smsa który nie miał być do niego, on odpisze, że to chyba pomyłka, potem Ty przeprosisz i przy okazji zapytasz jak tam święta