Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCICA23

Problem czy raczej watpliwość

Polecane posty

Gość KOCICA23

Nie jes to mój problem z którym się borykam raczej ogarnęły mnie jakieś wątpliwości i szukam porady. A mianowicie jak zacząć może od tego że byłam w wielu związkach ale słowa kocham cie powiedziałam jednemu bo tak czułam. Był to kilkuletni związek jednak się rozpadł ale rysa już gdzieś tam zostaje w sercu. Od jakiegoś czasu jestem z kimś na kim bardzo mi zależy jest wspaniały kochany i planujemy wspólną przyszłość ślub być może z rok. Patrze czasem na niego i mam chce powiedzieć mu że go kocham bo tak czuje jest dla nie wszystkim ale coś mnie blokuje że nie mogę tego powiedzieć. Czym to może być spowodowane??

nie kochasz go Jak sie kocha to człowiek ma siłe, werwe robi rzeczy, których nigdy by nie zrobił. i mowi kocham nic go nie blokuje:) taka prawda

Gość KOCICA23
to co ja mam zrobić skoro na nim bardzo mi zależy i jest dla mnie wszystkim

jak jest dla ciebie wszytskim to to okazujesz czasem z ktorym z nim przebywasz wysłana kartką usmiechem rozmowami itd

Gość KOCICA23
oki okazuje mu ale czemu nie potrafie mu o tym powiedzieć co czuje może to jeszcze nie ten czas nie jestem gotowa?

no mowiłam, ze nie kochasz go. gdybys kochała mowiłabys np kochany, skarbie, chociaz to

Gość KOCICA23
mówie do niego kochanie misiu skarbie itp. ale nie potrafie powiedzieć KOCHAM CIE choć nieraz chciałam

wewnętrzna blokada, a może faktycznie nie ma to nic wspólnego z miłoscia... moze popros o pomoc specjaliste i porozmawiaj o tym, a czy Twoj obecny mezczyzna mowi Ci, ze Cie kocha?

Gość KOCICA23
tak mówi mi, a ja nie potrafie boje się że ja sobie coś wmawiam że ocknę się i stwierdze że nic nie czuje do niego:(

Gość KOCICA23
jak jest jego reakcja w sumie to żadna może dlatego że mu opowiadałam kiedyś że jak byłam z kimś on powiedzial mi kocham a ja zrobiłam to po kilku miesiacach może myśli że tak samo bedzie

to jak on nie widzi problemu, to spoko... w koncu moze poczujesz, ze to co chcesz powiedziec płynie z głebi serca i jest prawdziwe, nie zmuszaj sie.

Gość KOCICA23
już nie mam z tym problemu czuje to i niemam blokady potrafie powiedzieć KOCHAM:)

Gość tedtetee
taka blokada w ypowiedzeniu słów "kocham cię" często wynika z pomyłek w przeszłości...tzn wtedy, gdy wyznało się te uczucia nieodpowiedniej osobie, komuś, kogo się naprawdę nie kochało...