Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barabara...

zerwalismy... i on cos chce. POMOCY!

Polecane posty

bylismy ze soba przez 6 miesiecy zerwalam z nim, sama nie wiem czemu... :( teraz spotykalismy sie jako kumple ale po pewnym czasie zaczal mi dawac buziaki w usta... siedzimy przytuleni, laskoczemy sie.. on idac obejmuje mnie. mam 17 lat on 21... jak myslcie.. co z tego bedzie? czy on chce ze mna byc? :( sama nie wiem... :(

Gość fenyloketonuria
Ty z nim zerwałas i teraz spotykacie sie na stopie koleżeńskiej ale pozwalasz mu na czułości i zbliżenia i dla niego jest to najwygodniejsze. Kiedy dojdzie do czegoś bardziej poważnego a bedziesz chciała od niego jakichs deklaracji to on ci pokaze drzwi bo jesteście przeciez kumplami i sama pozwalałas mu na zbliżenia. Tak ja o widzę, ale nie sugeruj się, bo może być inaczej. Najlepiej z nim o tym porozmawiaj.

no chyba coś chce, z tego co piszesz.. a jesli Ty cos tez chceszod niego, to daj mu jakis znak..

Gość aajjc
powninnas postawic chlopakowi sprawde jasno albo jestescie razem albo tylko sie przyjaznicie on najwyrazniej nie zna granicy i nawet czasem sobie uzywa:) co pozniej moze byc powodem zawodu bo n sie tylko toba bawi a ty liczysz na cos wiecej...

Gość savia99
U mnie też podobnie:/

Na zdrowy rozum możliwości są 2: albo facet chce wrócić, albo wykorzystuje. Ty go znasz lepiej, wiesz jaki jest, czy jak poprzedniczka napisała, chce to wykorzystać czy też próbuje Cię wybadać na wypadek ew. powrotu. Ale facet facetem, powiedz... Dlaczego TY pozwalałaś się całowaćw usta? Tak lekko to traktujesz?