Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka Kow.

Mojemu synu grozi wyrok !!!!! może odpowiadać za błąd psa

Polecane posty

Gość Agnieszka Kow.

Mój syn wyjechał na praktyki do Kanady. Niestety ale dostał się we wpływy szajki chuliganów. Brał udział w nielegalnym wyścigu psich zapszęgów w Yukon i zniszczył lodowy pomnik piosenkarki Alanis Morissette siłującej się z wściekłym rosomakiem. Ponieważ nie wyrobił się na zakręcie, albowiem oszalał lewy dyszlowy w zapszęgu. Nie rozumiem dlaczego mój Tomaszek ma odpowiadać za błędy psa !!!

dziwne pytanie?? jak samochód w cos walnie -albo kogoś -to też bedziesz twierdzić że to samochód winny , a nie kierowca??? Podobno Bóg dał rozum , by go używać

Gość Agnieszka Kow.
Ale samochód nie jest żywy!!!

nawet za dzieci odpowiadają rodzice - a też są żywe... No chyba że ten pies biegł sobie luzem i nie był kierowany przez twego syna

Gość Bingo..
Drune pytanie. Rozwydrzony młokos narozrabiał, to niech poniesie konsekwencje. Sama piszesz, że przystał do chuliganów, że zawody były nielagalne. Poza tym najwyraźnie wiele potrafił w materii powożenia psim zaprzęgniem. Ale matka-Polka w obronie Tomaszka oczywiście idzie w zaparte i sądzić pewnie powinni psa. Żałosne.

Gość Agnieszka Kow.
Przecież mówię, że pies był w zapszęgu. Nie biegł luzem! Jednak nagle jakby oszalał (opieram się na obiektywnej relacji świadków), skręcił tor jazdy w kierónku posągu i doszczętnie go uszkodził! Wstępna ekspertyzna wykazała, że pszyczyną mogła być wadliwa karma zwierzęcia, albowiem pies był na paszy niewskazanej przez hodowców psów.

Gość Bingo..
najwyraźniej niewiele potrafił

Gość Bingo..
No patrz, to psy w Kanadzie wariują od paszy. Co nie umiejsza winy twojego syna. Zawody były nielegalne.

Gość moja ekspertyza
a ja myślę że przyczyną wypadku był wadliwy materiał genetyczny z którego wykonano ten egzemplarz Tomaszka

Gość m m m
"w kierónku " prowokacja?...

Gość Agnieszka Kow.
Jednakże posiadam ekspertyzę z Ambasady, że takie wyścigi należą do kanonu kulturowego Kanady!

Gość Agnieszka Kow.
Przepraszam za błąd ale jestem doszczętnie roztszęsiona, wy którzy nie posiadacie synów nie możecie nic o tym wiedzieć.!

Gość moja ekspertyza
albowiem do rozrodu dopuszczony został wadliwy okaz matki-polki , która powinna być zdaniem hodowców nie powinny być dopuszczane do pokrycia pzez samca

Gość Agnieszka Kow.
Hamstwo

Gość blebleble.................
jego blad,nie psa,zamknac go na wieki-kara smierci!!!

Gość blebleble.................
no to co???? i tak kara smierci!

Gość kassana
zwariowalyscie chyba,jak kara smierci,najwyzej jakiejs dostanie prace spoleczne albo zawiasy