Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tele

Jak pozbyć się wąsików????????

Polecane posty

witam ,jak pozbyć się wąsików albo zniwelowac je domowymi sposobami????

To musze iść do kosmetyczki? ile to kosztuje? a w domu sie nie da tego zrobić?

Gość jajko i kura
zobacz moze pasta cukrowa da sie wyrwac ja jeszcze nie probowalam ale moze ktos juz??

dobrze że założyłaś ten topik... mama taki sam problem. Narazie próbuje rozjaśnic trochę swojego wąsa, heh wodą utlenioną ale nie widze żadnych efektów. Jak się wkurze to kupię sobie jakąś farbe do rozjaśniania włosów. Boję się je golic bo potem będą gorsze....

Gość edee
i bedziesz miala wasy jak swinia sory ale taka jest prawda przerabbialam to:/ najlepsze jest usuwanie wasika u kosmetyczki woskiem jest to cena kilku zlotych albo np ja tak robie usuwam go kremem do depilacji intymnej :)

A ty ile płaciłaś za ten zabieg dokładnie? czy po nim na wardze nie będzie widac białych śladów? po jakim czasie one odrosną?.. nawisaem, ja też próbowałam wody ale to nic nie dało;(

ech laseczki! ręcę nad wami załamuję :D jazda do marketu lub rossmana po plasterki wosku do depilacji twarzy (ok 10 zł np. Tanita za chyba 24 komplety) - chwila moment i po problemie (starcza na 2 -3 tygodnie). ja tak od dawna depiluję i jestem zadowolona.

Gość nigdy więcej
ja płace 8 zł. nic nie wyskakuje. włoski odrastają, ale jest ich mniej i sa duzo cieńsze

Gość nigdy więcej
u kosmetyczki oczywiście.

do MUEHEHE nie odrastaja Ci grusze i ciemniejsze włoski?bo piszesz że juz od dawna je depilujesz,stąd te pytanie.Ja własnie zaczęam,kupiłam plasterki z woskiem z Joanny(12 sztuk, 6 zł),le boje sie co będzie kiedyś.

odrastają tak po 2-3 tygodniach nie są ani grubsze ani ciemniejsze - wosk wyrywa z cebulkami, więc raczej słabną niż się wzmacniają. używam od dawna - tzn jakieś 1,5 roku i robię to coraz rzadzej

żadna ściema - poważnie używam tego już czas niejaki i jedyne co może być nieprzyjemne to zaczerwienienie po zabiegu (ale wystarczy to zrobić wieczorem a nie przed randką i porządnie pokremować i do rana u mnie nie ma śladu)

tylko ja mam mały problem bo moja twarz jakby to napisac... jest pokryta dośc sporym meszkiem a na brodzie mam włoski długości około3- 4 mm i głupio by to wyglądało wszędzie włoski a nad wargą nic takie łyse...

meszek to chyba raczej mamy wszystkie (taki delikatny) :D możesz też delikatnie z brody te włoski usunąć (wosk raczej meszek zostawi a usunie konkretniejsze włoski). musisz sama spróbować jak to będzie wyglądało (jak ci się nie spodoba to one i tak odrosną)

Gość naklejka
do edee>>> Jakiego kremu do depilacji intymnej używasz? Ja szukam już 3 miesiąc i nic!

Gość ja kupuje wosk
w plastrach TANITA -joanny...robię to sama w domu

a jak dlugie musza byc te wloski zeby depilacja miala efekt? Ja swoje wasiki gole codziennie- zaczelam jako gówniara i teraz mam problem.