Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jak a jak a jak

Przełożenie terminu egzaminu na prawo jazdy

Polecane posty

Gość a jak a jak a jak

mam wyznaczony termin pierwszego egzaminu na prawko a w tym czasie trafil mi sie okazyjny wyjazd do Niemiec, dzwonilam do mojego instruktora z pytaniem o pzrelozenie terminu i czy wtedy nie strace tej kasy wplaconej na egzamin ale on nie potrafil udzielic mi konkretnej, sensownej odpowiedzi. Moze wy mi powiecie czy nie strace tych pieniedzy i gdzie przelozyc ten termin egzaminu skoro byly instruktor ma to w d...e :O

Gość a jak a jak a jak
upupup

Gość należy poinformowac
WORD o tym fakcie najpóźniej 2 dni przed wyznaczonym terminem egzaminu. Nie stracisz pieniędzy i uzyskasz nowy termin.

Gość a jak a jak a jak
wielkie dzieki 🖐️ najbardziej mnie wkurza, gdy zapytalam bylego instruktora o to, to nawet nie powiedzial mi co w takiej sytuacji mam zrobic, wcale go nie prosilam, zeby mi on to zalatwil tylko, zeby powiedzial mi gdzie z tym isc a on olal sprawe, teraz zalatwie to sama tak jak mi poradzilas/poradziles i mam w nosie to co on sobie pomysli, dzieki za odpowiedz :)

Gość należy poinformowac
jakiś ten instruktor niedouczny widac:( Ja zgłosiłam telefonicznie,że nie mogę przyjechac na egzamin,ale zrobiłam to dzień przed egzaminem,dlatego straciłam połowę kasy za ezgamin. Powiedzaino mi wówczas,że co najmniej dwa dni wczesniej nalezy to uczynic. Stąd moja wiedza na ten temat:)

Gość a jak a jak a jak
instruktor powiedzial, ze sie dowie i zadzwoni ale zalatwie to sama tym bardziej, ze dzieki Tobie wiem jak to zrobic. nawet jak go prosilam o godziny dodatkowe przed egzaminem to nie chcial sie zgodzic nie wiedziec czemu, wiec poprosilam go o nr tel do innego instruktora, bo nikogo o laske prosic nie bede to jeszcze ociagal sie z tym jak nie wiem co, dziwne to dla mnie, bo w czasie jazdy super sie dogadywalismy, nawet jakas chemia sie pojawila a jak sie skonczyla jazda to nijak sie nie mozna z nim dogadac :O

dziwny ten instruktor, to on powinien Ci pomoc w takich sprawach, bo niby kto? ciekawe jakby sie poczul jakbys np. poszla do osrodka i tam poprosila o informacje? pewnie by wyszedl przed innymi na glupka i ignoranta

Gość bys
Witam serdecznie zamineie termin egzaminu praktyczego kat. B na inny (najlepiej na wczesniejsza godzine lub godziny popoludiowe tj. 16.00 + ) 12.04.2013 godz. 8.00 Word gdyby ktos byl zaiinteresowany prosze o kontakt bysiasebastian1@gmail.com PILNE