Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wicia20

Jak to jest????kobietki po wpadce

Polecane posty

Gość wicia20

Dziwne pytanie...ale może mi troche pomoc jak wpadłyscie chodzi mi o seks bez zabezpieczenia! wasz partner skończył w srodku czy wystarczył ten płyn przed???????Bardzo prosze o odpowiedzi.pozdtawiam:*

Gość wicia20
Może mi któraś odpowiedzieć?

Gość madziarek55
raczej do srodka trzeba chociaz plodnym kobitkom moze i wystarczyc przedwytrysk. no i plodne dni potrzebne do wpadki

Gość wicia20
czemu nikt tu nie zaglada nikt nie wiecie jak to jest?????

Gość venna
jak zaliczyłam wpadkę to był wytrysk do środka, bo totalnie nie był w stanie wyjść wcześniej. Pzrez 5 lat stosunków pzrerywanych nic się nie działo

Gość ketyy
venna a czemu nie mogl wyjsc wczesniej :) ?

Gość malennnnka
no wlansie...

Gość venna
emocje, emocje, emocje......., ale to nie było dla nas takim problemem bo od jakiegoś czasu rozmawialiśmy o dziecku, i że czas najwyższy

Gość lopi
no to ladnie ;) a ja wlasnie jestem po wpadce i czekam na @ zsunela sie gumka a teraz ku przestrodze !!! * durexy fioletowe - 2 pekniete, 1 zsuniety * durexy pozostale, pepino, unimil - zero wpadek:) czas stosowanie "ogumienia" 3 lata

Gość wicia20
Lopi a moglabys napisac jak to wygladalo?byla sperma???

Gość lopi
jasne, ze moge - sperma byla zawsze :/ pierwszy raz (peknieta gumka) wzielam postinor, okres sie nie spoznil wiecej niz 3 dni - wiec zapomnialam o sprawie... drugi raz ( peknieta gumka) tez wzielam postinor (jakis rok pozniej) i tym razem juz nie bylo tak wesolo :/ okres sie spoznial, ja sie naczytalam o ciazach pozamacicznych, chorych dzieciach i zeschizowalam - powiedzialam NIGDY WIECEJ !!! trzeci raz (zsunieta, juz po wytrysku) byl 2 tyg. temu - postinoru zgodnie z obietnica dana sobie nie wzielam - i czekam... ;)

Oh... no... durexy to pękają ;/ i za co płaci się te 8 zł?! Pamiętam, że albo jeden robił się szybko suchy, albo pękał...raz nawet tak, że tej pojemniczek na spermę został we mnie ;/ ale była jazda. No i DUREXy były kupowane w aptece i dobra data ważności była :] naszczęście ja już z moim Miśkiem gumek nie używamy bo biorę tabsy, i mamy głowę spokojną, i możemy kochać się ile chcemy nie martwiąc się czy coś pęknie. POZDRAWIAM :)

Gość lopi
no wlasnie albo mam fasolke albo od przyszlej @ biore tabletki juz nie chce takiego stresu :/ choc prawde mowiac na 3 lata = 3 syt. awaryjne to nie tak zle zwlaszcza, ze regularnosc uzywania duuuuza ;)

Gość Marta1983
Jeżeli jesteś zafasolkowana to gratuluję jak zrobisz test daj znać:)

Gość lopi
pewnie, ze dam znac :)

Gość lopi
a ty Martusia co, mamusia? he he nawet sie zrymowalo :)

Gość Marta1983
Nie jeszcze nie mamusia. Ale będę się niedługo starać:)

Gość lopi
no to zycze szybkich efektow, "rozjechania nog" 🖐️ hihi

Gość fasolki zafasolkowane
kretyńskie określenie. Wy to chyba macie zamiast mózgu fasolki...

Gość lopi
ale o co chodzi :(

Gość Marta1983
Kretyńskie to jest twoje spojżenie na to.i zamiast mózgu ty masz nie fasolke a ziarno piasku bo fasolka to za dużo powiedziane.. Maleństwo ma rozmiar fasolki i to wszystko tłumaczy. Lopi dzięki:)hihi planujemy powolutku starania za ok4 miesiące chcemy się przygotować:)

Gość lopi
i slusznie, odpowiednia dieta, kwas foliowy (menowi tez daj), wzmocnij miesnie kregoslupa (np.basen) odstresujcie sie moze jakim wyjazdem i do dziela, powodzenia 🖐️

Gość Marta1983
Dokładnie w te kilka miesięcy właśnie o dietę szczególnie dla mnie chodzi. Chciałabym schudnąć żeby później przytyć hihi śmieszne co nie? Mam 6 kg za dużo i uważam że te kilka miesięcy starczy:) Na basen chodzę już teraz kwas foliowy też zamierzam zacząć brać:)

Gość lopi
tylko nie przesadz z tym odchudzaniem, bo pozbawisz siebie a tym samym dzidzie niezbednych dla prawidlowego rozwoju witamin !!! dieta bogaa w warzywa, owoce, ryby, chudy nabial i mieso, produkty zbozowe - schudniesz i nie bedziesz miala brakow :)

Gość Marta1983
wiem wiem ostatnio dużo o tym czytam chce być zdrową mamusią a nie jakąś wychudzoną hihi.. Dużo warzyw i owoców już od tygodnia jem..Ryby ostatnio też polubiłam:) i tak już schudłam 7 kg w 2 miesiące teraz wystarczą 4 bo więcej chudnąć nie muszę:)kocham swoje ciałko:)a już niedługo będzie go coraz więcej już doczekać się nie mogę..

dziewczyny jesli chodzi o wpadki mialam jedna z peknieta gumka w 17 dniu cyklu przy cyklach 26-27 dniowych i skonczylo sie na ogromnym strachu:] a teraz tabletki:]