Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jak a jak a jak

Chyba zwariuję z tęsknoty!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość a jak a jak a jak

moj facet w lutym wyladowal na oddziale odwykowym ( srodki uspokajajace), bylam u niego tylko raz w odwiedziny, bo to spory kawalek drogi od mojego miasta. Wtedy nawet mnie nie prztulil, bo twierdzil, ze im na tym oddziale nie wolno tego robic a poza tym on jest rozwodnikiem i jakby ktos zobaczyl to bylyby plotki itd. Nie powiem, rozczarowalo mnie to, bo troche poczulam sie tak jakby sie mnie wstydzil. Bylo mi przykro. On tam mogl uzywac komorki tylko w weekendy a nawet wtedy pisal rzadko, byly to krociutkie smsy, jedno zdanie i nic wiecej. W smsie nawet napisal mi, ze dwie pielegniarki go podrywaja, wyslal mi zdjecia z ogniska z nimi, i znow poczulam uklucie w sercu. Wyszedl na swieta, wiem, ze swieta to czas dla rodziny, wiec nie nalegalam na spotkanie, ale dzis liczylam na randke, mialam dzis jeszcze dzien wolny, ale on musial pozalatwiac rozne sprawy urzedowe itd. W piatek przeprowadza sie do tego miasta gdzie byl na odwyku, nie mam pretensji o to, ze sam zdecydowal ale jest mi przykro, bo on poswieca mi tak malo uwagi. Mowi, ze teskni za mna i kocha ale czy tak zachowuje sie kochajacy chlopak?

Gość a jak a jak a jak
niestety mnie nie jest do smiechu, wciaz probuje uwierzyc w jego uczucie ale nie potrafie, on niestety mi w tym nie pomaga, choc powinno mu zalezec, bo naduzyl mojego zaufania niedawno i sam blagal mnie o jeszcze jedna szanse ... ale widac nie zalezy mu.

dziwny ten Twoj facet, moze powinnas z nim porozmawiac i powiedziec mu otwarcie o swoich potrzebach?

Gość radzę Ci
lepiej zostaw go, skoro już nadużył Twojego zaufania, a teraz tak się zachowuje....

Gość rzuc go w czorty