Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość R. Makłowicz

Kuchnia Krakowska

Polecane posty

Gość R. Makłowicz

Za stodołą zastaliśmy pozostałości po uboju psa. W lodówce znajdowała się psia tusza, a w garnku gotowały się dwie kończyny przednie - mówi Marian Pałys z Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w Krakowie. Edward P., właściciel posesji, na której dokonano odkrycia twierdzi, że zabijał psy, by je potem zjeść. Do drzew przywiązanych było kilkanaście psów. Właściciel powiedział, że te psy zjada, żywi się nimi - mówi Marian Pałys z Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w Krakowie. Nikt nie przypuszczał, że Edward P. zabijał psy w celach... spożywczych. Zjadał je - bo jak mówi - zmusiła go do tego bieda. Z psów produkował też smalec, robił to, jak twierdzi w celach leczniczych. więcej http://interwencja.interia.pl/news?inf=893765 wiem że co kraj to obyczaj ale kulinarne gusta krakusów sa naprawde co najmniej dziwne :classic_cool:[cześć]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×