Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena z malopolski

Dziewczyny prosze o waszą BARDZO szczerą opinie na temat mych wymiarów!

Polecane posty

Gość Hahahahhaha
Ja mam 90 w piersiach :)

Gość aty...aty
no moze 10 cm

cholera mam dosc wyglądu pameli:(:( chce zmniejszyć biust a jednoczesnie utyc w nogach..czy na silowni mi cos takiego będą potrafili zaserwowac?:(

Gość aty...aty
a ja mam 83 cm...

Gość masz strasznie wielkie cycki
no z 10cm co najmniej.. jak? - cwiczeniami - na klatkę - część tłuszczyku się w tk mięśniową "przerobi", poza tym cycki się podniosą (jak masz miskę E to nie ma opcji, one wiszą...) i będzie trochę mniej cm, a optycznie w ogóle będzie to wyglądało dużo lepiej..:)

Gość pieprzone zazdrosniceeee
wmawiacie lasce ze ma wielkie cyce?buhaha ma super cyce.i wcale nie duże.. a jesli ktos pisal wczesniej ze ma 96 w biuscie a pod 75to akceptowalyscie i nie gadalyscie ze wielkie a teraz co?zazdrosc?

Gość aty...aty
jak mowla ja mam 83 cm i zawsze wydaweal mi sie jeszcze troche za duze...

no własnie jest tak ze moje piersi nie wiszą .. są duże ale bardzo okrągłe i jesli wiszą to minimalnie i naprawde tego nie widac..są jędrne mimo wszystko..chodzi mi tylko by zmalały.czasem moj facet sie dzwi ze mam taki biust a on nie wisi i ze to sprzeczne z prawem grawitacji sie smieje:)także pod tym wzgfedem jestem szczęsciara.

Gość CHYBA ZAZZDROŚĆ
TUTAJ RZĄDZI. MA FAJNE SEKSOWNE CYCKI.

Gość aty...aty
100 cm u mlodej dziewczyny to duzo

troska jeśli już. nawet 4cm to jest duża różnica, zwłaszcza przy takich jak autorki proporcjach, a już zwłaszcza ze się źle z nimi czuje - piszę to co myślę i wiem, więc jeśli chodzi o zazdrośc - to zonk. na siłce na pewno ci doradzą co i jak, moze też basen - on dobrze kształtuje mięsnie piersiowo-grzbietowe..

Gość jeszcze
jeszcze bedzie ci wisial ....

jeszcze... - to na pewno niestety:(

yyy w biodrach nie...raczej musze wystajacy brzuch zrzucic... troche mam nieproporcjonalną sylwetke... objawia sie to tak,ze jakiekolwiek spodnie p rozmiarze 36 u gory są w miare dobre zas od polowy ud w dol wiszą jak na wieszaku... 34 za ciasne w tylku... totez o rurkach moge se pomarzyc:O szerokich spodni nie cierpię... co do rozm. stopy mam 39 i cholerenie wąska :/

Gość jednak to dziwneeeeeeeeee
kuzwa sa laski co mają 96 i im nie pieprzycie ze mają duze. więc jak to jest...mimo ze maja tez pod cycami 75 -76.

Gość do magdaleny
Jestes idealna i nie przejmuj sie opiniami innych.Biust ekstra,masz podobną figure do mojej sprzed 20 lat:) i chocbys stawała na uszach nie schudniesz w talii.Masz typową chłopiecą figure/waskie biodra/. Nie przejmuj sie przy takiej sylwetce łatwo utrzymac wage,ja mam 45 lat i nadal wygladam dobrze ,po ciązach na brzuchu zero sladów,w przciwienstwie do moich kiedys waskich w talii kolezanek;)

miseczka D to taka norma, jeszcze ok, natomiast większe, jeszcze przy takiej budowie - wyglądają źle - i tyle

Gość aty...aty
uwazam ze 96 to tez duzo

Gość do magdaleny
A co do biustu to przesadzacie,moze zadrosć?

przeczytaj parę postów wzwyż "do magdaleny" trzeba dbać o ciało jak najwczesniej, bo potem już tylko nabijanie kieszeni chirurgom zostanie..

Gość aty...aty
rozstepy po ciazach nie robia sie z tego czy ktos byl waski w biodrach lub w talii czy szeroki tylko zaleza od elastycznosci skory

Gość o..n..a..
wybacz.... ale nie chcialabym miec w biuscie 100

Gość autorko..
Autorko nie popadaj w komleksy i nie daj się wkręcać zazdrosnym złośnicom, co zjadą tu wszytsko i wszystkich. Masz bardzo fajne wymiary, a duży biust jest tylko twoim atutem. Ja mam bardzo podobne wymiary, w biodrach mam nieco mniej i ze 4 cm mniej w biuście, czego bardzo żałuje, bo mi spadł po dochudzaniu - i mam rewelacyjną figurę w powszechnej opinii otoczenia, faceci gubią za mną oczy na ulicy, we wszystkim wyglądam fantastycznie. Talii niby też nie mam cieńkiej - 70 jak ty, ale mam idealnie płaski brzuch i bardzo ładne przewężenie, więc wydaje się jakbym miała mniej. Jestem absolutnie zadowolona ze swojej figury, którą osiągnęłam chudnąc i chodząc na siłownie. na siłowni bardzo ładnie wymodelowałam sobie ramiona i brzuch (z kaloryferkiem) ale na cuda typu pomniejszenie biust a poszerzenie czego innego nie licz. Biust ci spadnie jakbys troche schudla, chociaz nie musisz. Acha, a but to ja mam 38. :)

do "autorko" - fantastyczne podejście :):)

Gość Fausti
Masz świetne wymiary i nie rozumiem, dlaczego chcesz mieć grubsze udo i łydkę. Ja mam bardzo dobrą figurę oprócz własnie nóg. Zawsze miałam bzika na ich tle. przy wzroście 168 cm moje udzisko ma 56 cm. Chętnie odkroiłabym z niego co najmniej 6 cm. Moja łydka lepsza, bo 35 cm, ale też mogłaby być szczuplejsza.

Gość duperelki
aaa dajcie jej spokoj, ma fajne cycki, jedyne co powinna robic to o nie dbac kochanie a jak dla ciebie sa za duze to daj mi troche :) moim zdaniem jestes fajna babka

Gość jednak to dziwneeeeeeeeee
WĄSKIE BIODRA?94 CM TO NIE SĄ WĄSKIE CHŁOPIĘCE BIODRA/ WIĘC NIE PISZ ZE ONA MA WĄSKIE ..

Gość jak kasia cichopkowaa
ona ma figure jak kasia cichopek ..wiec tragedia:(

Gość do magdaleny
Jakos nigdy nie dbałam o figure i do dzisiaj nie narzekam mimo wieku. A duży biust przy takiej budowie jak Magdalena na pewno jest jej atutem:)

Gość Fausti
To nie jest dziwne! Przy 172 cm to są szczupłe bidra, no i jeszcze przy takim biuście.:-)