Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie mi bo sama nie wiem

JAK PRZETRWAC ROZSTANIE??

Polecane posty

Primulka masz teraz ciezko i do tego dopiero 3 dni minely.......... pamietaj musisz sie wyplakac wykrzyczec i nawet mozesz byc zla na niego.......... moze on musial poznac Ciebie na swojej drodze, moze mialas jakas misje w jego zyciu , okropnie niesprawidliwe jest jednak to ze teraz tak bardzo cierpisz...........ale pamietaj zawsze jest cos po cos chociaz widac to czesto z perspektywy czasu....... jak Ci powiem ze bedzie dobrze to wiem ze nie uwierzysz ale czas leczy wszelkie rany.........

Gość primulkaa
dzięki niunia... wszyscy mówią mi że dobrze że teraz pokazał jaki jest naprawde a nie później jak bysmy byli po jakimś slubie czy zaręczynach. jednak to boli tak samo mocno. Nigdy bym sie nie spodziewała takiego zachowania, nikt by sie nei spodziewał. Nie bede o tym tutaj pisac bo naprawde szkoda słów. Wiem tylko, że musze sobie jakoś poradzić, bo jak kompletnie sie załamie to bedzie koniec...

Gość primulkaa
Wiem teraz ze nawet po kilku latach nie wiesz nic o drugiej osobie, mimo że tak wydaje ci sie że nic cie nie zaskoczy. faceci umieją mydlić oczy i słówkami przekonywać o swoich uczuciach. A z drugiej strony mysleć coś zupełnie innego.

ehhh dziewczyny mój związek 5letni tez się rozpadł on zerwał niby ze nie chce mnie krzywdzić a po dwóch dniach dowiedziałam się ze była inna mineły 3miesiące a ja nadal cierpie jeszcze bardziej widząc w opisach jej imie ...ehhh kiedy to minie na początku go nie nawidziłam ale teraz wszystko wraca :(

Primulko!!!! ja tez tak myslalam miesiac temu mowilam o nim dran itd. ale nie wiem co Ci zrobil lecz byl to ktos wazny w Twoim zyciu i takim go zapamietaj to byl ktos kogo kochalas.......... przepraszam ze to napisze ale czasem wczesniej juz sa oznaki tego ze cos sie psuje ale zauwazysz to dopiero po czasie.......... my kobiety jak nas faceci rzucaja niestety zawsze o eks mowimy zle......... dlaczego? dltego ze ktos przestal nas kochac? czasem warto odwrocic cala sytuacje i pomyslec jakbysmy my sie zachowaly gdyby to nam sie odwidzialo..... jedynej rzeczy ktorej ja nie potrafie zrozumiec to zdrada i wtedy sama sobie dalabym przyzwolenie na nazywanie go dupkiem ;-)

Luka hmmm klasyczny przyadek............. sorki ale kto by sie odwazyl powiedziec kobiecie ze znalazl sobie inna? chyba nie ma takiego faceta na swiecie.............. ok moze to powie wtedy kiedy juz nie ma wyjscia a tak zawsze bedzie klamal........... Luka masz prawo byc na niego zla wyrzuc wszelkie emocje na zewnatrz a potem bierz sie za siebie.......... jest wiosna........ zaplanuj wakacje z kumpela idz na dicho rozerwij sie

Gość primulkaa
luka - no twój facet to ewidentnie zagrał nie fair, ale dobrze że chociaż wczesniej sie rozstał niż miały zdradzać na boku:( wiem że to bardzo przykre , zwłaszcza po tylu latach, moge sie domyslać jak sie czujesz. w ogole smieszą mnie teksty facetów " jestes dla mnie za dobra , tylko cie krzywdze, dla twojego dobra sie rozstańmy" , paranoja jakas szukają usprawiedliwienia na odejście, żeby kobiety tak nie przezywały , a zapewne tak nie mysla. Bo gdyby kochali to by walczyli , a nei poddawali sie:(

Gość primulkaa
Eh miedzy nami było dobrze, aż do jednego felernego wypadku, po którym zachował sie jak dziecko, i wyparł swojego błędu. i to nei kosztem mnie a moich rodziców. tchórz i tyle. jedna sytuacja a tak mi otworzyła oczy.

Gość primulkaa
Mimo że mam 20 lat boje sie samotnośc:( przyzwyczaiłam sie do niego , do wszystkeigo robionego wspólnie. Byłam baardzo zaangażowana. teraz mam dziwne mysli że przez długo czas nie spotkam odpowiedniego faceta, albo za szybko bede chciała kogoś mieć na jego miejsce i to bedzie kolejna pomyłka , i złe posunięcie. ale wiecie jak to jest jak sie ma złamane serce...

Primulka tak wiemy jak to jest......... ja nadal mysle dlaczego ktos kto ze mna mieszkal rozstal sie ze mna na smsy......... ale wiem jedno ja mam klase , zycie toczy sie dalej i widocznie Ten u Góry ma dla mnie inna droge z innym kims...........a moze bede sama ? nie wiadomo........... najbardziej wkurza mnie to ze zadaje sobie pytanie \"DLACZEGO\" i to jest bezsensu robie to w kołko i sie potem wkurzam albo placze ;-(

wiem primulkaa jak to jest ale nie szukaj na siłe bo tak trafisz na tych których nikt juz nie chce na takich drani ja tak miałam i to jeszcze bardziej bolało..a ten mój to zdradzał mnie lub pisał z swoją byłą zeby robic mi na złosc a ja i tak go kochałam i chyba kocham i walczyłam do konca a teraz milcze i cierpie jak chol***a a Ty Słonce jeszcze młodziutka jestes 20 lat ja mam juz 28 i co ani męza ani dziecka tylko pustka i zal i pytanie dlaczego????

Luka nie zadawaj sobie tego pytania prosze Cię!!!!! ja tak robie i psuje sobie tym humor......... potem nie mam ochoty nigdzie wychodzic sama sie nakrecam i kolo sie zamyka znowu ja i cztery sciany........ Luka ja mam za chwile 32 lata i uwazam ze to piekny wiek a takie doswiadczenia tylko pomagaja nam wiele spraw zrozumiec i wiedziec czego chcemy w zyciu........... ja tez nie mam dzieci ani meza i co z tego........... pomysl ile twoich znajomych narzeka na dzieci czy meza a Tobie beda zazdroscic bo bycie singlem dzis nie jest juz wstydem.......... fakt potrzebujemy kogos kochac i byc kochanym ale sprobuj pobyc sama i zobacz ze tez moze byc pieknie........... pisze to znowu singielka ktora tylko rok komus poswiecila .......... jak sobie przypomne moje zycie przed tym zwiazkiem to wcale tak zle nie bylo naprawde

Gość primulkaa
dziewczyny gdzies tam czekaja na nas Książęta , trzeba w to wierzyć :)

Primulka ja tam wierze ........ poszlam sobie wloski zrobic tipsy troszenkie sie opalilam i jak jade autem to sie uwaznie rozgladam hehehehe moze kiedys na maske wpadnie mi jakis ksiaze hihihihihi teraz moze byc juz tylko lepiej jesli chodzi o nasze uczucia

dziewczyny ja tez czekam na księcia który zagoi rane na moim serduszku...i tez jak Ty NIunia77 biore się za siebie i najwazniejsze dziewczyny usmiech na twarzy bo to przyciąga ludzi a ponuraków nikt nie lubi:/ a do wesołych wszyscy pędzą...hihihi

no luka brawooooooooooooo!!!!! tak trzymaj..... a swoja droga zobaczcie jak to jest mnie teraz wszyscy mowia ze kwitne a naprawde bylam szczesliwa z moim eks hmmmmm ale masz racje Luka trzeba sie usmiechac i to duzo ja z reguly jestem osoba wesola .......... u Was tez tak pieknie swieci slonko?

no pięknie swieci .....ach jaka piękna jest wiosna a ja zaraz do pracy ehhh ale z super humorkiem hihihi

Gość primulkaa
co tam dziewczyny??

Gość primulkaa
ja powolutku do siebei dochodze, narazie nie płacze, stwierdziłam ze szkoda nerwów i zdrowia.

Gość mimmmoza
POZNAJ http://www.kobiecesztuczki.pl http://forum.kobiecesztuczki.pl Kobiece Sztuczki - Poznaj sposoby na facetów. Są sposoby na facetów. Zmień marzenia w rzeczywistość • twórz dobre relacje w Twoim związku • unikaj potknięć i błędów • uwolnij swoją siłę w pełni Tego możesz się nauczyć ! Więcej na http://www.kobiecesztuczki.pl

a mój eks wyjechał z swoją nową dziewczyną na weekend do kumpla....wiem bo tamten wysłał mu zaproszenie na poczte a ja znam jego wszystkie hasła:/

Gość primulkaa
Luka - nie przejmuj sie , i nie dołuj. ja jturo jade dla rozrywki na balety, żeby było smieszniej - z jego kumplem :D

ooooo to super primulkaa tak trzymaj :) :) ja to bym chciała sobie popłakać ale chyba łez mi juz brakło kurde:/

ja to chyba na zakupy się wybiore jakis nowy ciuszek się przyda hihihi:) :)

Gość primulkaa
no pewnei idź na zakupy , zajmij się czymś , zrób coś dla siebie, powolutku, na wszystko potrzeba czasu.

Gość sajdsu
Nie musisz mi Agatko robić numer ze na balety z jakimś moimi kolesiami jedziesz. I tu właśnie pokazujesz jaka jesteś naprawdę. Załatwiłem wszystko należycie macie to czego chcieliście, a teraz nie musisz się na mnie odgrywać. Mi tez jest ciężko ale to nie ja zakończyłem ten związek tylko twoi rodzice mnie wyrzucili z domu z wyzwiskami jak chciałem załatwić wszystkie sprawy. I nie musisz jeszcze moich znajomych czy kolegów przewalać na swoja stronę. Bo tak się nie robi ale pamiętaj pseudo koledzy odejdą a prawdziwi zostaną na zawsze. Nie chce czuć nienawiści, po prostu traktować jak człowieka bez odgrywania i bez zbędnego pierdolenia. Najlepiej się wypowiadać nie znając drugiej strony.

hmmm sajdsu a Ty to eks primulki? jesuuuuuuu czemu sobie nie pogadaccie tylko na forum piszecie ............... chociaz to fajne co piszesz.............. Pozdrawiam kobietki i nie tylko