Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ołki dołki

Nie wiem kogo wybrac

Polecane posty

Witam Niektorzy stwierdza, ze mam bzdurne problemy ale nie wiem kogo wybrac.Dodam jeszcze,ze do tej pory mialam slabe powodzenie. Teraz z kims jestem, niedlugo.Chlopak powazny, odpowiedzialny , wiele mi feruje, traktuje mnie jak kandydatke na zone. Ten drugi, znamy sie poltora roku przez neta, straaaaaaaasznie mnie do Niego ciagnie, swietnie sie rozumiemy.On zabiega na spotkanie ze mna, wyznalismy sobie ju tyle rzeczy,ale....wlasnie to tylko Internet.Nie wiem czy warto ryzykowac?

To może w tym wypadku lepiej pozostac przy tym z ktorym jestes...przeciez tamtego nawet nigdy nie widziałas na oczy?Nie mozesz byc pewna w 100%ze to wszystko co on ci wypisuje prze neta jest prawdą?!

Gość wiedzma_wroc
kogo wybrać-bogatego czy biednego,powaznego czy zwariowanego,czy naprawdę zwiazki opierają sie dziś na zimnej kalkulacji? porownujemy kandydatow i wybieramy tego,ktory dostanie więcej plusow??a gdzie do cholery miejsce na miłość? po kiego być w ogole z kims,tylko po to,zeby byc...załosne...:/

Gość appelfaum
aktorka na F. wybrała na kochanka młodszego o 25 lat tancerza na M. ale cały czas trzyma dla bezpieczeństwa męża reżysera na Dz.

Gość ulaaa
oczywiscie nie wiemy o kim mowa:D Pani F. to jest conajmniej niepowazna ale coz.. ;o

Gość Che Yu Yi
Ale suka

Gość Nic nie widzę