kicia010 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 Dostałam własnie skierowanie na USG TV... Czy ktos z Was miał takie badanie? Czy ono boli? Co mozna przez takie badanie wykryc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest to usg dopochwowe Napisano Kwiecień 10, 2007 jest duzo dokładniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest to usg dopochwowe Napisano Kwiecień 10, 2007 zupełnie bezbolesne,do pochwy wprowadza się specjalny wzierniczek -cieniutki- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic nie boli Napisano Kwiecień 10, 2007 chociaż przyjemne nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mialam Napisano Kwiecień 10, 2007 u mnie nie bylo to cieniutkie lekarz na to wlozyl jakby gumke i obsmarowal takim zelem i to po prpstu wlozyl, nie przyjemne, bylam spieta i troszke bolalo. niedlugo bede miala takie badanie i nie mam ochoty tam isc :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicia010 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 ja sie najbardziej obawiam tego ze sie zestresuje zepnę w sobie ze nic z tego nie bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicTakiego Napisano Kwiecień 10, 2007 nie nakrecaj sie bo to nic takiego, wcale nie boli i napewno lepsze niz jak gin.reka bada, tp dosc cienka rurka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicia010 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 A czy do tego badania nalezy sie jakos przygotowac?? Chodzi mi o spożycie jakiejś ilości płynów czy cos w tym stylu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 przed badaniem nalezy oproznic pecherz moczowy...nic poza tym,powodzenia, nic nie boli tylko troche trzeba wyluzowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1983 Napisano Kwiecień 10, 2007 :) Jakbyś wkładała penisa tylko że to jest węższe. Nie ma czym się martwić bo nie wkłada głęboko:) Jeżeli jesteś dziewicą nie możesz mieć tego badania przeprowadzonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach