kociekota 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 Czuję się cieższa o 10kg........... zresztą nie tylko czuje...jeszcze miesiac temu waga pokazywała 52kg a teraz? 56! masakra..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Serfettka Napisano Kwiecień 10, 2007 Czy to temat: spowiedz swieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociekota 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 raczej uzalania się nad sobą i próba motywacji do działania....tyle ze nieudolna.................eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Serfettka Napisano Kwiecień 10, 2007 A ile masz wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociekota 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 163cm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociekota 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 Do tego zawsze wszytko mi idzie w biodra i w uda :( żadna spódnica na mnie nie pasuje;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Serfettka Napisano Kwiecień 10, 2007 Tak to jest jak sie w szybkim tempie tyje. Ale wymiary OK, lebsko do gory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociekota 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 ;) Właściwie nie wiem po co topic na dietach założyłam bo jakoś zadnej nie umiem przeprowadzic do końca Tak czy siak topic zaraz padnie bo zainteresowania nie ma:) heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Serfettka Napisano Kwiecień 10, 2007 Eh, jak to nie ma, sledze Cie uwaznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociekota 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 We dwie topic utrzymamy?:) A Ty nie przejadłaś się w te swięta? Nie wiem czy o jedzeniu chcesz rozmawiać dla mnie to troche nudny temat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMISIA2500 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 ja tez sie nazarłam przez swieta-ale naszczeście już jutro gnam na moj ukochany aerobik:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Serfettka Napisano Kwiecień 10, 2007 Nie, ja kontroluje co spozywam na co dzien. Nie ma dnia, w ktorym bym odpuscila, dzieki czemu utrzymuje sylwetke na znosnym poziomie :) Jak chcesz to mozemy przerzucic sie na forum: zycie erotyczne ;) Just kidding ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociekota 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 nie no bez przesady prosze :) cześć kamisia:) ja jakoś sie nie umiem kontrolowac..... no chyba ze sie na głodówke nastawiam ale to tylko od wielkich dzwonów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truskavkova_landrynka Napisano Kwiecień 10, 2007 Ja tutaj chyba pasuję jeśli chodzi o wielkie żarcie na Święta...:-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociekota 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 Heh a jednak nie tylko ja! :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach