Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexiana

Wady u kobiet

Polecane posty

Gość hellllo
to taka metafora realna byla,moj mąż ma ze mna dobrze poniewaz nie jestem z tych kobiet co nie moga zasnąc bo jedna lyżeczka brudna leży w zlewie,smiesza mnie takie kobiety tez co nadskakuja facetowi ,moze my mamy taki inny uklad niz wszystkie malzenstwa w sumie

Gość marek s
moze my mamy taki inny uklad niz wszystkie malzenstwa w sumie- wspaniali jesteście i wyjątkowi jak seriale w tv które oglądasz(to tez wada u kobiet zapomniałem napisać , baby żyją tym jak światem realnym- żałosne)

Gość hellllo
marek s- widzisz może ja jestem wyjatkowa bo seriali nie lubie no moze czasem M jak Milosc ,jestesmy inni poniewaz nasz uklad oparty jest na zaufaniu i juz raz zostalo wystawione na probe,jednak wytrfalimy ....ps.to moj drugi mąż

Gość marek s
to mów od razu że rozwódka, m jak miłośc to nie wyjątek też głupota

Gość hellllo
teraz juz męzatka

Gość noooo.......................
ta z 3 samochodami hahaahahahhaah

Gość a to ciekawe
ojejku, a ja palę papierochy, bluzgam czasem jak szewc po domu chodzę w wyciągniętym dresie i prawie nigdy się nie maluję a i tak faceci za mną latają:)do tego nie cierpię zmywać i obierać ziemniaków!!!a i jeszcze jedno śpie do południa:)więc kurka z tego co powiedzieliście to żaden facet nie powinien się mną interesować!! a jest zupełnie odwrotnie:)ostatnio nawet mi powiedzieli że jestem ideałem partnerki!!!hi hi to pewnie przez to że lubię piwko i oglądam mecze:)hehehe

Gość Che Yu Yi
Pewnie twoja kupa nie śmierdzi

Gość a to ciekawe
heheh pewnie masz rację:)

Gość racja......................
to samo ja, spie do poludnia , mam pieniadze bo tak chcieli moi starzy;-) pozniej kosmetyczka fryzjer, kawka z kolezankami .faceci za mna lataja jak psy! ale zaden nie jest wystarczajaco bogaty zebym mu dala , byle komu nie daje!