Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony25_____

Dlaczego dziewczyny będąc w zwiazku maja profile na fotka.pl i na randkach?

Polecane posty

Gość zawiedziony25_____

no wlasnie czemu ?:o nie wiecie ze ranicie chlopakow tym :o Ja zobaczylem dzis profil mojej dziewczny i sie rozczarowalem nią :o

to moze od razu szukac dziewczyn nie bawiacych sie w te glupie serwisy? narcyzm narcyzm i jeszcze raz narcyzm . nawet jesli nikogo nie szukaja to chca podbudowac swoje ego:/

Gość fenyloketonuria
A dlaczego mężczyźni robią to samo?

Gość zawiedziony25_____
ja tego nie robie nie ran mnie takim stwierdzeniem :o

Gość to co tam robiłes

Gość fenyloketonuria
To ja ci powiem, że ty tez mnie zraniłeś wymyślając, że "dziewczyny w zwiazkach mają profile na fotka.pl". Ja nie mam i co. Tak samo uogólniasz. Zapytaj swojej dziewczyny czemu ma tam konto a nie nas.

Ja tak robie poniewaz chłopaka, z którym sie spotykam nie traktuję jak partnera na dalsze życie. On o tym wie i też ma profil. Jak spotkamy kogoś na poważnie to przestaniemy sie spotykać i zlikwidujemy swoje stronki.

Gość zawiedziony25_____
to co bzykasz sie bez zobowiazan? jak mozna byc z kims "nie na serio"? oj dziewczyny zalamujecie mnie :o

Gość bo to takie związki jak
te dziewczyny - kiepskie

Gość agata----
a w jaki sposob znalzles jej konto, po co ty przesiaduejsz na fotce;), musiales tam czegos szukac w takim razie;)

Gość leszek zabójca
no cóż... widocznie nie traktuje Ciebie albo Fotki.pl poważnie ;)

Spotykam się z dużo młodszm chłopakiem, ale marze o dojrzałym partnerze. Tylko jakoś nie mogę spotkac takiego... Napisałam ci tylko, że jak sie kogoś traktuje poważnie to się nie randkuje w necie z innymi, chyba, że ona napisała, że nikogo nie szuka, bo jest zajęta... ale po co wtedy taki profil?

Gość on sprawdzał czy jej tam
przypadkiem nie ma. Miał przecież dane :D leciał po koleji po wszystkich serwisach :classic_cool: 🖐️ wy były byście do tego zdolne

Gość leszek zabójca
Seksowna więc ile masz lat i partner?

Gość zawiedziony25_____
trafilem na ten profil przez przypadek, bo jak bylem w pokoju sprawdzala maile i widzialem ze byl tam e-mail z serwisu randki.o2 i fotka.pl :((

Gość przegrałeś życie koleś

Gość leszek zabójca
hmm no jak 30 lat i mało dojrzały to jakiś dzieciakowaty ten facet ;)

On nie jest mało dojrzały, po prostu jest kawalerem i chce kobiety, która urodzi mu dzieci, a ja już sie spełniłam macierzyńsko. Bardzo go lubię i chce jego szczęścia.

Gość leszek zabójca
czyli chwile szczęścia w nieszczęściu ;) bo on nie daje Ci tego co chcesz, a Ty jemu...

Gość leszek zabójca
albo lepszy rydz niż nic... ;) myślę że na każdego przyjdzie czas... doczekacie się swojego ;)

Pewnie gdybym miała pewność, że spotkam mojego wymarzonego księcia, to nie szukałabym desperacko namiastki w postani młodego kochanka... ale choć pewności nie mam to mam NADZIEJĘ i wiem, że marzenia sie spełniają. zawiedziony25 - może po prostu twoja dziewczyna nie jest pewna twoich uczuć, boi sie odrzucenia, samotności... asekuruje się tylko. Porozmawiaj z nią, może ma jakieś komleksy przykre doświadczenia.

Gość 566776
a dlaczego faceci w zwiazku maja profile na fotka.pl??:/ I pisza glupie komentarze do tamtejszych lachonow??:O:O:O

Gość hlhh
Ja po rozpoczęciu nowego związku, gdy nie traktowałam go poważnie, spotykałam się jeszcze od czasu do czasu na randki, miałam nawet jeszcze jakieś profile na takich serwisach (dawno zapomniane). Dopiero po paru miesiącach związku zlikwidowałam je (parę lat temu likwidacja nie każdego profilu była łatwa) i przestałam wychodzić z kimś innym na kawę czy spacer. Myślę że na początku związku w ten sposób chciałam udowadniać sobie swoją atrakcyjność i broniłam pewnej niezależności.

Gość hlhh
no u mnie ponad wszelką wątpliwość było to właśnie - jak to trafnie ujmuje Seksowna - asekurowanie się

Gość 435566766
upupupu

Gość rttyyyy
up! a czemu faceci maja profile na randkach??:O:O:O