Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemtuincognitonieinaczej

no tak moje topiki wyjebane

Polecane posty

dzięki, miło mi, to może mi teraz powiecie, czy mam się dziś puścić czy nie gdyż mam straszliwą owulację. właśnie wykonałam swój ostatni test owulacyjny. kto jest za, kto jest przeciw, kto się wstrzymał? człowiek idzie na film, ogląda w przyspieszonym tempie, bo jest nudny, przechodzi do scen z orgią, kończy oglądanie, wraca i co... topiki wyjebane.

dobrze, pogadam sobie ze sobą, czyli z kimś inteligentnym wreszcie. więc tak, słuchaj, po kiego diabła ty tu siedzisz?

a tak se siedzę, ale jak mi się znudzi to pójde do domu spać. poza tym nie mam już fajek, może by się kopnąć do sklepu... tym bardziej że tutaj kasują moje topiki nagminnie, insynułują także że mam schizofrenię paranoidalną i może jeszcze inne przypadłości

to jarasz jeszcze fajki?

em, tego, ale tylko lighty, poza tym jestem w ciągu, ale to nigdy nie trwa długo; pojaram tak z miesiąc, nawdycham się smoły i mi starcza na długo

Dobra kumata, zajarajmy, bo tu nuda straszna, muszę ze sobą rozmawiać jak widzisz. jaki by tu temat poruszyć. a że ostatnio lubię sobie w wolnej chwili pośpiewać masz jakąś piosenkę przewodnią "kumam mało"?

ja ostatnio śpiewam taką piosenkę: we do it all everything on our own we don't need anything or anyone if I lay here if I just lay here would you lie with me and just forget the world?

I don't quite know how to say how I feel those three words are said too much they're not enough if I lay here if I just lay here would you lie with me and just forget the world? No nie znacie snow patrolu? nie osłabiajcie mnie, bo pójdę po fajki.

Ale o sssoo chodzi, przecież wszystko JEST dobrze, to po kiego się modlić? Już se człowiek nawet nie może pośpiewać, bo się za niego zaczynają modlić!!!!!!!!!!

albo jeszcze lubię tak: I like it when we go to extremes I like it when you enter my dreams I like it when i feel your touch I like it.. I like it so much ale tylko refren, bo reszta jest taka sobie

z polskich: jezu, co ja lubię z polskich, a właśnie: Justynę Steczkowską: 100 policjantów ma przyjść wydalam cię obława dziś 100 policjantów już śpi uśpiłam ich albo: tak jak w stanie nieważkości oddech twój mnie w górę unosi tylko tyle dzisiaj wiem jesteś obok po to by mnie oddech twój unosił w kosmos (jakoś tak) a ja kocham ten stan niebo nade mną ty obok tu patrz, zobacz jak nas z szaty galaktyk podgląda bóg nie rozdzieli nas swym przyciąganiem żadna z planet ani żadna z gwiazd nas nie ogarnie swym ciężarem grawitacja nie obejmie nas nie chcę (coś tam), nie chcę widzieć jak spadamy

na czym to ja skończyłam, gdy rozmawiałam ze sobą. aha, na fajkach oczywiście. no więc już nawet jaram lighty ale zdarzy mi się jarać normalne tylko mientowe (te są paskudne). wqrwia mnie ten ciąg, bo po każdym fajku muszę, dosłownie musze umyć zęby, bo inaczej rzygać mi się chce. Oraz opłukać płynem do płukania paszczy. jak ktoś pali w moim towarzystwie to też nie mogę znieść. ponadto nie wolno mi palić w domu i muszę spierdalać na dół.

chociaż czasami zapalę po cichu w domu przy otwartym oknie, ale to już niedługo skończy się dla mnie jakimś mandatem, karą czy bóg wie czym, bo zamisat wywalać peciki do śmietnika, ja je rzucam za okno na ogródek. oczywiście nie wszystkie jak leci, ale wiele z nich tak skończyło w ogródku. ktos to w końcu zauważy i na mnie doniesie

Gość a ja zaspiewam pijacka piosenk
góralu czy ci nie zallll.... 🖐️

i co, to już koniec piosenki?

Dalej Ty spiewsz :D bo zachrypłam :D

tutaj można zaliczyć niezłego doła na tym forum, szczególnie jak się nie ma pod reką fajek, a sąsiedzi z przeciwka się wyprowadzili 2 dni temu.

nie ma sie co dołowac, ja teraz symuluje palenie papierosa spróbuj pomaga

jakoś nie bardzo. chyba lepiej zrobię jak zadzwonię do kumpeli, zamiast tu siedzieć bez sensu

jak nie spi to napewno siedzi na kafeterii wiec po co dzwonic?

nie siedzi, ma więcej oleju w głowie; a my mamy poprzewracane w dupach wiecie co, po tym cydrze rzygać mi sie zachciało

dziękuję za oryginalny komplement

Gość 1jestemtuincognitonieinaczej
no teraz to ci się udało, popłakałam się ze śmiechu, ale zaraz rzygnę, serio, bo nie potrzebnie piłam cydr zawsze się mnie czepiacie, a to że śpiewam, a o że mam słowotok, chyba lepszy słowotok niż gonitwa myśli dziękuję za blok

Gość ktos sie podszyl pod ciebie

Gość 1jestemtuincognitonieinaczej
jabol taki, 5,8%, lepszy od piwa, bo go nie lubię

Gość prosze posluchac
tak sobie tu weszlam, i tak sobie czytam i mysle ze jestescie swiry wszyscy :) ale tak pozytywnie :) poza tym bardzo chce mi sie tez palic a od wczoraj rzucilam, tylko ze kilka zostalo na czarna godzine i nie wiem wcale czy to nie teraz :) zapalic? hm.. z reszta nie wazne bo i tak pewnie rozpiepsze ten topic - tak jakos ostatnio jestem zakańczaczka topicow :( nikt juz po mnie nic nie pisze :( a ja tylko grzecznie chcialam sie przylaczyc :)

Gość prosze posluchac
WIEDZIALAM!!! po prostu bosko :(

Gość prosze posluchac
Latem, gdy temperatura zaczyna przekraczać 30 stopni w cieniu, chowam sie do lodówki i tam w błogim skupieniu pałaszuję zaschnięte stolce zwierzyny leśnej, czuje wtedy nieopisaną dumę z tak wybitnego pomysłu która rozpiera mnie niczym 25 cm penis nigeryjskiego studenta prawa;):classic_cool:

Gość prosze posluchac
Zawsze stoje w pojazdach komunikacji miejskiej. Nadmienie, że na rękach :classic_cool:

Gość prosze posluchac
wypiarduje hym Bangladeszu :P