Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzam

karmienie piersia-dziecko moze sie samo odstawic?zdarzylo? sie ktorejs z Was?

Polecane posty

Gość zdarzyło się
z dnia na dzień dosłownie... Mała zaczęła plakać, plula mlekiem, wykrecała sie od cycka na wszystkie strony.. Spróbowałam jeszcze kilka razy, ale to nic nie dało.

Mnie też ominął koszmar odstawiania. A może nie? Bo ja byłam w stanie się rozpłakać:D Tyle się naczytałam, nasłuchałam o problemach z odstawianiem a moje dzieci były stanowcze - NIE i koniec - z dnia na dzień i bez uprzedzenia :o ;) No, ale karmiłam po 2 lata, to miały prawo mieć dość;)

Gość Alexxxa
Mój syn też z dnia na dzień zrezygnował, ale karmiłam go już raczej symbolicznie.

mi tez synek odmowił. Mial ok roczku, ja dwa miesiace wczesniej wróciłam do pracy i sam tak z dnia na dzien odwracal sie od cyca i nie chcial.

mój tez się sam odstawił, najpierw w dzień, ale jeszcze nocą się budził i chciał pić i wtedy dostawał. Którejś nocy pokręcił głową, że nie i juz.

mój synek jakies 2 miesiace odstawiał piers. Tzn coraz bardziej mu sie nie chciało ciagnąc, wolał butelkę. Dopiero jak zachorował to kategorycznie odmówił piersi. Bo widocznie ciagniecie mu sprawiało ból.