Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko mam takie

Jakie bedziecie miec obraczki? podajcie linki.

Polecane posty

Gość pytanko mam takie

jestem ciekawa co przewaza. grawier czy tradycja. z gory dzieki

Gość pytanko mam takie
bardzo ladne! mi sie podabaja takie ale z łączonego zlota. Wole zloto tradycjne, biale tylko dla ozdoby.

Gość z białego złota
a ja nie znosze zóltego. Nie wiem dlaczego ale nie mogłabym go nosic :) mam tez z biełgo piercionek, wiec onraczki tez musza takie byc ;)

Gość z białego złota
aha! mam juz je w domu :)

Gość prawie slubna
my jeszcze nie wiemy, ale podobaja nam sie laczone kolory zlota, napewno zamowimy u krakowskiego jubilera, maja piekne obraczki: http://www.wec.com.pl/product.php/1,21/640/Obraczki-z-kolekcji-Stelmach-model-117.html

Gość pytanko mam takie
fajnie, no my mamy jeszcze czas. Do pazdziernika. Klocimy sie o te obraczki strasznie, obje mamy inny gust ... ale konsensus znalesc musimy.

Gość pytanko mam takie
my tez u Weca ;) stamtad mam tez pierscionek, nie dostalam o jeszcze bo narazie sie "robi". Ale juz chyba wiem jaki dostane. Troszke zaluje bo dalam mu cynk na zupelnie inne wzory..

Gość z białego złota
nie martw sie :) moj męzulek przyszły tez sie klocil ale juz postawilam na swoim ;)

Gość pytanko mam takie
takie bo oboje za "zdzierzymy" ;) chociaz ja bym wilala z zoltego zlota, grawerowane po bokach. Wec takich nie ma, ale widzialam na stronie goldcommerce.pl. Jakie tam sa sliczne! niestety za daleko od mojego miasta ;(

Gość z białego złota
pytanko mam takie ---> wiesz takie obraczki sa ładne, ale zastanow sie nad tymi wgłebieniami. bedzie ci sie zbierał brud, a wzroski z czasem zaczna sue scierac. Znam sie na tym. Aha i wybierając obraczki musisz niestety tez brac troche pod uwage swojego meza, bo taka ozdobna obraczka wyglda troche jka pierscionek i zapewne dlatego twoj facet sie z tobą kłoci. Prezmysl to. Jesli lubisz zdobienia to wybierz cos mniej krepującego jego.

Gość pytanko mam takie
dzieki za rady! no walsnie sie nie poklocim bo sam takie zaproponowal ;) to jeden z konsensusow. jasne ze sie zastanowie, musze je obejrzec w realu, inaczej nie kupie.

Gość kampari
a my będziemy mieli z zoltego zlota takie 7 mm ogrągle, tradycyjne. Dodatkowo na mojej bedzie diamencik. Zdecydowalismy sie na takie obraczki bo fakt mieszane sa ladne ale sa modne teraz... Za pare lat moze sie to zmienic. Pozatym jak sie ktoras zgubi (choc mam nadzieje ze nie, ale wiadomo roznie to bywa) to nie bedzie najmniejszego problemu z dorobieniem nawet za pare lat. z moim TŻ myslelismy tez o bialbym zlocie, bo za zoltym nie przepadam a dodatkowo pierscionek zareczynowy mam z bialego zlota. Ale ja zaczelismy takie obraczki przymierzac to doszlismy do wniosku za taka obraczka z bialego zlota nie wyglada wcale na obraczke-duzo ludzi nosi srebne ,, niby obraczki,, na rekach jako np.przyklad przyjazni czy chodzenia ze sobia jako ,,chlopak i dziewczyna". Nie mozna zaprzeczyc ze obraczki z bialego zlota wygladaja poprostu jak srebro!! Sama wiem po sobie. Mimo ze moj zareczynowy pierscionek jest z bialego zlota i ma brylanciki to te biale zloto wyglada jak srebro a brylanciki jak cyrkonie. Z biegiem czasu owszem odkrylam ze sie nie niszczy tak jak srebro, nie sciera sie i nie traci koloru... Jednak po paru latach wyglada jak srebro, ktore doperio co bym zaczela nosic.... Wiec jak dla mnie najlepsze sa zlote obraczki i to klasyczne ;)

Zgadzam sie z przdmowczynia. Tradycyjne klasyczne obraczki nigdy nie wyjda z mody. A takie nawydziwiane za kilka(nascie) lat moga wrecz irytowac swoim wygladem noszaca je pare. Pozatym rzeczywiscie nie wygladaja jak obraczki. My zdecydujemy sie na takie 4-5 mm:)

Gość z białego złota
tez sie zgadzam :) dlatego mam takie proste, z tym że z białego :) no nic nie poradze że nie lubie zoltego :o przeciez nie moge sie zmuszac...

a ja nic nie podadze ze nie lubie bialego zlota i tzw \"siekierezady\". Klasyczne obraczki (na dodatek polokragle) kompletnie mi sie nie podobaja. Ciezko bedzie nam z chlopakiem znalesc \"zloty srodek\".

Gość konsensus
konsensus - (łc. consensus ‘zgodność, zgoda’) porozumienie, ustalenie rozwiązania kompromisowego; zgodność opinii, zeznań, dowodów itp. kto tu nie zna znaczenia??

Gość kampari
dokładnie tak, klasyka to klasyka :D Choc nie powiem niektore takie udziwnione są śliczne... Ale nigdy nie wiadomo jak to będzie za parę lat... Czy nie będą one wyglądaly one poprostu śmiesznie

Gość z białego złota
kurde no----> "...a ja nic nie podadze ze nie lubie bialego zlota ..." nie musisz mi jechac wiesz? ja przynajmniej nikogo nie krytykuję

\"no walsnie sie nie poklocim bo sam takie zaproponowal to jeden z konsensusow.\" Naprawde uwazasz ze dobrze uzylas tego slowa? Koncze dyskusje na ten temat bo nie chce by sie przeksztalcil w pyskowke.

Gość LALLALALALA
Z BIAłEGO ZłOTA - a gdzie KURDE NO ci pojechała?? Bo jakoś tego nie zauważyłam :D Chyba sama nie jeste pewna swojego wboru obraczek ...

Gość z białego złota
napisałam gdzie poczułam że mi jedzie: ja napisałam tak: "no nic nie poradze że nie lubie zoltego " a na to kurde no: "...a ja nic nie podadze ze nie lubie bialego zlota ..." nikt mi nie wmówi że to nie miał byc zaden podekst a co do wyboru, to jestem zadowolona i nie zamienilabym moich na żadne inne

powtarrzam - NIE CHCIALAM NIKOGO URAZIC! nawet nie czytalam twojej wypowiedzi! wiec jak moglam ja skomentowac? czysty przypadek takiego samego zdania. po prostu napisalam ze nie lubie tego koloru zlota, tyle.