Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

oj i sie pogubilam skoro wolisz byc sam to ok ale sie nie uzalaj ze kobiety sa nie dla ciebie:):):) bo to jest bez sensu:):):) moze inny temacik bo chyba forumowy rodzynek traci nam humorek:):):)

Ja nie wyobrażam sobie sytuacji w której mialabym byc sama. Bycie z kimś, posiadanie tej jedynej osoby uskrzydla i napewno pozbywa mnóstwa kompleksów, dowartościowuje,. Wydaje mi się, Krzychu że jesteś zakompleksiony i dlatego masz problem z kobietami. Ot co:-P

dsaerku na swoje szczęście trzeba czekać kilkanaście lat czasami ale jak się pojawi czasem znienacka to wynagradza wcześniejsze lata,

co to się dzieje z tą kafą dzisiaj znowu nie mogłam wejść , ale już mi się udało

\"całe życie byłem odludkiem\" \"zrozum że nie umiem rozmawiac z kobietami\" o! to tak, jak ja. Mozemy sobie podac reke. \"z kobietami mozna gadac o niczym i to jest najlepsze\" dla niektorych to jest najgorsze co moze byc; gadanie o dupie marynie... ja lubie konkretnie rozmowy. \"mamy wiosne piekana pogoda towary powylazily na ulice\" o kobietach mowisz towary??? :o to mnie tylko utwierdza w przekonaniu, ze mam błędne podejscie do kobiet. Przydaloby sie traktowac kobiety bardziej przedmiotowo (byle nie za bardzo). BTW zaczernilem nicka, bo wczoraj ktos sie podszyl. Ale pisal na tyle normalnie, ze nikt nie zauwazyl, ze to podszyw. do zobacznia pozniej 🖐️

Gość dsaer prawdziwy
ze mną delikatnie?

ale pewnie zaraz wróci do nas .Ja cały czas tu jestem ale przecież sama do siebie pisać nie będę .Co do dsaera nawet się przedstawił

a nie mówiłam że zaraz się pojawi.on to chyba tak jak ja siedzi cały czas ale gdzieś nie chce ze mną gadać .Dsaer czy ty obraziłeś się na mnie

a i betonu nam się zaczernił.tylko dsaer nie wyskakuj iż cię zdradzamy